Student VŠ dostal 17,5 roku: Jsem zlý a budu vraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Student VŠ dostal 17,5 roku: Jsem zlý a budu vraždit!

Jan Mokrý chce vraždit dál.
Jan Mokrý chce vraždit dál. (Foto ČTK)

Tak bezcitná bestie se jen tak nevidí! Vysokoškolský student Jan Mokrý (24), který se loni pokusil zabít v Praze dva bezdomovce, vyfasoval včera od soudu 17,5 roku vězení. A řekl, že bude vraždit dál...

„Za svými skutky i názory si stojím. Jsem si vědom toho, že jsem zlý. Lidé stejně mají umírání v povaze a umírají denně. Budu pokračovat, nemůžete mi to zakázat,“ řekl Mokrý, který byl po činu vyloučen ze studia na matematicko-fyzikální fakultě. Muž, který obdivuje nacistického vůdce Adolfa Hitlera, podle znalců netrpí duševní poruchou a za činy je plně odpovědný. První útok se stal loni v dubnu v Libni, další o dva měsíce později u hlavního nádraží. Spící bezdomovce chtěl mučit, aby umírali pomalu. Vždy ho ale někdo vyrušil.

Mokrý u soudu zmínil, že kromě bezdomovců plánoval vraždy »cikánů, židů a udavačů«. Zemřít měly i jeho spolužačky z koleje, které označil za bezcenné kusy masa. Chtěl je rozřezat a hodit do Vltavy.

 

Autor:  mts

Přečtěte si
pelagie
25. 3. 2015 • 17:44

Ano,jste zlý,budete vraždit znovu , ale hlavně jste pěkně na palici , no oni vám ji už v base napraví...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.