Propuštěný vězeň ukradl na Teplicku auto i s dítětem (7)! Vyděšená matka naskočila do jedoucího auta a bojovala... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Propuštěný vězeň ukradl na Teplicku auto i s dítětem (7)! Vyděšená matka naskočila do jedoucího auta a bojovala...

Od této prodejny zloděj s ukradeným autem ujížděl.
Od této prodejny zloděj s ukradeným autem ujížděl. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Hrůzné chvíle prožila včera Petra H! Ve Rtyni nad Bílinou jí před prodejnou ukradl muž (37) auto, ve kterém seděl její syn (7). Stačila ještě naskočit a sebe i chlapce zachránit. Zloděj vzápětí těžce havaroval...

Petra H. u prodejny staví každé ráno. Kupuje tam pečivo pro syna do školy. Včera se s ní dal do řeči muž, který stál ve frontě před ní. „Vyprávěl mi, jak se v noci popral, ukazoval mi jizvy na rukou. Nelíbil se mi, táhlo z něj,“ řekla. Muž si koupil zápalky a šel ven kouřit. Ona mezitím nakupovala, koutkem oka ale přes sklo kontrolovala auto a syna v něm.

Viděla, jak muž náhle zahodil cigaretu, nasedl do její octavie a začal startovat. Vyběhla ven a do rozjíždějícího auta zadními dveřmi naskočila. „Měla jsem nohy venku. Odřel mi je o jiné auto, které tam parkovalo,“ popsala.

Zloděj s nimi ujížděl a při tom odíral svodidla. „Bála jsem se. Říkala jsem si, že jestli vjede na dálnici, bude to konec,“ svěřila se. Naštěstí se jí podařilo po zhruba 400 metrech muže uprosit, aby je vysadil. Vzápětí v sousední obci havaroval a těžce se zranil.

Případ vyšetřují policisté. Zloděj, který se podle místních nedávno vrátil z vězení, skončil na traumatologii v nemocnici. Ve velmi těžkém stavu ho tam dopravil vrtulník. Když Aha! s Petrou včera odpoledne mluvilo, kulhala a celá se třásla. Uvědomovala si, jak tragicky mohla příhoda skončit. Její syn Seba to bral spíš jako dobrodružství. Dokonce se pochlubil, že maminku bránil: „Zloději jsem nadával.“

Přečtěte si
mekanik
20. 3. 2015 • 13:48

asi by mně klepla pepka,a nebo já toho zku.vysyna

janouch62
19. 3. 2015 • 20:32

Proč hned volali vrtulník?Stačilo deset minut počkat......

repro
19. 3. 2015 • 17:18

Jo, přesně to si říkám. On si jen vyleze z basy a udělá si malé dobrodružství, proletí se do nemocnice a pak zas zpátky a bude mít co vyprávět.

6010
19. 3. 2015 • 14:06

To je vidět, jaká je okolo nás svoloč.Ale tady boží mlýn zafungoval okamžitě.Kéž by to tak fungovalo u těch našich politiků.

prroud
19. 3. 2015 • 12:30

Pro hajzla vrtulnik a pomoc? To musi skoncit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.