Vykradený byt miliardáře Michala Horáčka: Vzali mu toho hodně, ale jedna věc je ještě horší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vykradený byt miliardáře Michala Horáčka: Vzali mu toho hodně, ale jedna věc je ještě horší!

Michal Horáček
Michal Horáček (Foto Aha! – David Malík, Marek Pátek, Pavel Machan, Martin Hykl)

Textař Michal Horáček je hodně bohatý muž a kdekdo by si myslel, že jeho byt tím pádem bude střežený jako Pražský hrad. Jenže zloději, jak se zdá, neměli s návštěvou u slavného muže větší problémy.

Zprávu o tom, že ho vykradli, přinesl Michal Horáček na svém facebookovém profilu. „Možná že to neznáte, a to buďte rádi: ten pocit, když si odemknete, otevřete a vidíte, že vás někdo vykradl, napsal textař, kterého ani tolik nebolelo, že si nenechavci odnesli různé cennosti, ale hlavně to, že narušili jeho soukromí. Své pocity vyjádřil velmi výstižně.

„Vidíte ty pootvírané skříně a ty vyházené šuplíky, do kterých ukládáte ty nejosobnější věci. To, co pocítíte nejdřív: někdo cizí pronikl tam, kde se chcete cítit stejně bezpečně jako zvíře v doupěti; tam, kam se člověk uchyluje, když chce být jen se svými nejbližšími nebo úplně sám,“ napsal Horáček.

Jako každého, kdo byl někdy vykraden, teď čeká období, kdy se musí smířit s tím, že se někdo procházel po jeho výsostném území, že se někdo hrabal v jeho věcech, že třeba ten někdo seděl v jeho křesle…. „A v tom je to zranění. Ne v ukradených věcech, které jsou jen věcmi a vesměs, i když ne vždycky, se dají nějak nahradit,“ napsal textař.

Ten také uvedl, že mezi ukradenými věcmi, které mu budou chybět, je zpěvový mikrofon DPA d-facto sériového čísla 3111874. Takže milí čtenáři, pokud se vám náhodou takový mikrofon tohoto typu a výrobního čísla dostane do ruky, nebo pokud ho uvidíte třeba v bazaru, vyťukejte na mobilu notoricky známé číslo 158, třeba pomůžete zloděje dopadnout.





Autor:  ph

Přečtěte si
bella.
24. 1. 2015 • 15:17

ararat ano, pečuju o sebe, na rozdíl od tvého hnití u monitoru

bella.
24. 1. 2015 • 15:16

ararat meleš nesmsly . svůj nick jsem si změnila z důvodů. které jsem zde veřejně řekla všem, včetně tebe , tedy všichni vědí, že jsem se sem nevplížila pod jiným nickem. Co je na netu je mi fuk, užívá ho několik miliard lidí. Ararat -JÁ jsem já a neopakovatelná kdekoli na světě, chápeš?

ararat
23. 1. 2015 • 20:03

šlápoto..už jsi zase ve fitku??????????????hahahahaha

ararat
23. 1. 2015 • 20:00

bella-dono..zase nechováš jako císař říkáš že nemáš vykradenou mozkovnu? ale máš ale ještě jsi to nezjistila,ale pýcha předchází pád a to je tvůj učebnicová případ bella-dono..ale počátek už je tady,tvůj nick je známý napříč netem na různých seznamkách kde blitkuješ úplně stejným způsobem jako tady,proto jsi beladonu zaměnila za bellu,tak že něco máš už vykradené na 90%neboj vše dojde do zdárného konce,záletnice jedna

bella.
23. 1. 2015 • 10:20

ararat ar, furt lepší, než mít vykradenou mozkovnu jako ty.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.