Poslední sbohem Radkovi (†21), kterého zastřelil opilý policista: Milujeme tě, bráško! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poslední sbohem Radkovi (†21), kterého zastřelil opilý policista: Milujeme tě, bráško!

Radkovo tělo leželo v bílé rakvi.
Radkovo tělo leželo v bílé rakvi. (Foto Aha! – David Malík)

Jejich život už nikdy nebude jako dřív. Brášku, syna, ale i tátu jim popravil opilý policista Pavel K. (43). S Radkem Svobodou (†21) se loučili kamarádi i rodina včetně postřeleného bratra Lukáše, kterého přivezli z nemocnice na nosítkách.

Do pardubického krematoria se před druhou hodinou sešly asi dvě stovky lidí, kteří chtěli dát poslední sbohem zastřelenému Radkovi (†21). Nechyběl ani jeho brácha Lukáš, který se už přes týden léčí ve špitále. I on schytal kulku vystřelenou městským policistou Pavlem K. . Celou dobu mu oporou byl brácha Roman (28) a táta (51).

Oči zalité slzami někteří, včetně otce Romana, maskovali černými brýlemi. Co skrýt nešlo, byl hlasitý pláč a vzlykot přátel. Bylo to naposledy, kdy se na ně Radek usmíval. Ze vzpomínkového videa byly na odlehčení atmosféry slyšet Radkovy oblíbené písničky. Rapoval Rytmus, Ben Cristovao a zazněla i píseň Michala Davida

Decibely lásky.
„Vždy byl veselý, kdokoliv byl smutný, tak ho Radek rozveselil. Teď budou jen vzpomínky, všichni na něj myslíme a doufáme, že se tam má dobře,“ řekla Aha! jeho bývalá přítelkyně Lenka.

Jednoho zabil, druhého postřelil
Smrt kvůli malichernosti. Trojice opilců se chtěla dostat do hudebního klubu, který patří nejstaršímu z bratrů Romanovi (28), na policejní průkazy v rámci smyšlené policejní akce. Když je ochranka nepustila, nastříkali dovnitř slzný plyn. Radek s Lukášem je chtěli zadržet do příjezdu přivolané policie. Opilý městský policista Pavel K. ale začal střílet. Dvě kulky šly do vzduchu, dalšími dvěma popravil Radka a poslední schytal Lukáš. Pak mu zbraň vykopl Roman. V tu chvíli už na místo přijížděla policie.



Přečtěte si
andula1
31. 12. 2014 • 16:28

chudáku ubohý primitivní a sebestředný,běž se léčit,si debil nic víc nula úplná IQ houpací kůn ,cvoku a idiote zavři tu klapačku ,smrdíi ti z huby

bobosa
31. 12. 2014 • 16:07

hele ty bezcitná stará mege.ro zalez do škarpy a drž hubu.

lydie.korabelnikova
31. 12. 2014 • 12:43

jděte už do kelu s celou rodinou Svobodových, lidi by se střílet neměli, ale co je moc, toho je příliš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.