Česká Miss Earth Nikola Buranská, studentka Akademie žurnalistky: Výhra? Moje škola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Česká Miss Earth Nikola Buranská, studentka Akademie žurnalistky: Výhra? Moje škola!

Gábino, tak ne! Zatímco kolegyně Česká Miss Nikol Buranská (vlevo) a Česká Miss World Tereza Skoumalová (vpravo) si vybraly správné plavky, Frankové špatný model zdeformoval ňadra.
Gábino, tak ne! Zatímco kolegyně Česká Miss Nikol Buranská (vlevo) a Česká Miss World Tereza Skoumalová (vpravo) si vybraly správné plavky, Frankové špatný model zdeformoval ňadra. (Foto Aha! – Jan Tůma, herminapress.cz)

Pohledná brunetka dostala letos korunku a titul Česká Miss Earth, její hlavní cenou ale bylo studium na Akademii žurnalistiky a nových médií. A Nikola Buranská (22) prý ani na vteřinu nepřemýšlela nad tím, že by se poukazu zbavila!

Má ráda adrenalin, třeba i proto skáče padákem… Stejně tak prý byla ve svém živlu, když mohla pozorovat frmol, jaký v redakci Aha! panuje těsně před uzávěrkou vydání. „Ta práce mě fascinuje. Z pozice čtenáře vypadá jednoduše, ale až takhle si člověk uvědomí, co to všechno obnáší,“ prohlásila Nikola. A nepopírá, že nejvíc ji přitahují sportovní rubriky. Chodí přece s fotbalistou Peltova Jablonce Filipem Novákem, a často tak sportovní témata řeší doma u večeře...

Ještě před Miss začala Nikola studovat veřejnou správu a čekají ji státní zkoušky, přesto chce zkusit i jiný obor, média. Nikola na začátku léta šla do Akademie žurnalistiky na přijímací pohovor a byla z něj nadšená. „Není čeho se bát, oni si s vámi jen povídají, zajímají se o vás a vaši osobnost. Prostě pohoda...,“ smála se spokojená Nikola.

Přihlášky až do 30. září!
● Na Akademii žurnalistiky a nových médií je na výběr denní či kombinovaná forma studia

● Obě jsou rozvrženy do tří let, přičemž roční školné je 25 000 Kč

● Přihlášky ke studiu pro školní rok 2014/15 lze zasílat až do 30. září!

● Přijímací zkoušky probíhají formou motivačního pohovoru, termíny dle individuální dohody

● Přihlášky ke studiu jsou ke stažení na www.akaz.cz nebo www.pbvos.cz

● K přihlášce je nutné doložit ověřenou kopii maturitního vysvědčení a potvrzení lékaře

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.