Děsivá nehoda: Auto spadlo na řidiče! Jak k tomu došlo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Děsivá nehoda: Auto spadlo na řidiče! Jak k tomu došlo?

 Pod autem zůstal ležet řidič...
Pod autem zůstal ležet řidič... (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Mrtvého řidiče (†36), který ležel pod autem, našli policisté na silnici mezi plzeňskými městskými částmi Radčice a Malesice.

Muž pravděpodobně zemřel, protože nebyl připoutaný. Vůz, ze kterého při havárii vypadl, na něj spadl. „Předjížděl jiné vozidlo, jenže se svým vozem Ford Mondeo vyjel mimo silnici do příkopu a skončil na střeše,“ uvedla policejní mluvčí Hana Štefflová. Tělo vyprostili hasiči za pomoci pneumatických vaků.

Pod autem zůstal ležet řidič...

Autor:  zb

Přečtěte si
ivkanatka
9. 9. 2014 • 22:01

Tím, že nebyla připoutaná, si před lety zachránila život známá. Nabourala do stromu a protože nebyla připoutaná, tak jí náraz odhodil nohy na prázdné sedadlo spolujezdce a vyvázla jen s lehčím zraněním. I Policie potvrdila, že tím si nejen život zachránila, ale také mohla sice přežít, ale s přeraženýma nohama, takže - ne vždy je lepší být připoutaný .... je to vždy o štěstí a náhodě

prroud
9. 9. 2014 • 09:37

Pasy muzou zachranit,ale stejne tak muzou i zabit!!! Podobne airbagy! Jestli mam nebo nemam pasy je jenom moje vec,tim nikoho dalsiho neohrozuju,ovsem v nasem deviantnim state jsou povinny,dohnat nekoho k sebevrazde je uz ale uplne v poradku....atd.,kdyz nekdo ukradne 20 milionu,dostane 5 milionu pokutu-super kseft,lidi co si branej domovy a rodiny jsou za teroristy,fasisti jsou zapadem podporovany,a to se u nas verejne vytrubuje za spravny,KO-COUR-KOV!!! A okradanej a oblbovanej narod kusuje a soupe nohama.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.