Pudinkový koláč se skořicí podle Martiny Antalové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 500 ml mléka
✔ 1 vanilkový cukr
✔ 1 vanilkový pudink
✔ 200 g hladké mouky
✔ 150 g moučkového
cukru
✔ 4 vejce
✔ 2 lžíce horké vody
✔ 100 ml mléka
✔ 100 ml oleje
✔ 1 zakysanou smetanu
✔ 2 lžíce mleté skořice
Rychlý koláč s pudinkem a ovocem podle Ivany Černé
Celý článekZ mléka, pudinku a vanilkového cukru uvaříme pudink, necháme zchladnout. Žloutky ušleháme s cukrem, přimícháme všechny suroviny, nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto nalejeme na plech vymazaný olejem a vysypaný hrubou moukou. Pečeme v předehřáté troubě při 200 stupních asi 30 minut. Zakysanou smetana promícháme se skořicí a nalijeme na upečený koláč.