Grilované kotlety v pivu a bylinkách podle Veroniky Poláčkové

Nebaví vás připravovat stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
✔ 5 vepřových kotlet
✔ 8 lžic světlého piva 10°
✔ 3 lžíce sladkého kečupu
✔ 1 lžičku citronového
pepře
✔ 2 lžičky sušených rajčat
✔ 2 lžíce sójové omáčky
✔ 1 lžičku dijonské hořčice
✔ 5 větviček čerstvého
tymiánu
Do misky dáme pivo, kečup, citronový pepř, nasekaná sušená rajčata, sójovou omáčku, hořčici a vše promícháme v hladkou marinádu. Omyté a osušené maso na okrajích 2x nařízneme a naložíme do připravené marinády. Na každý plátek masa položíme větvičku tymiánu. Před grilováním marinádu i tymián z masa částečně odstraníme. Grilujeme na rozpáleném grilu z obou stran. Podáváme se zeleninou nebo pečivem.