Velikonoční nádivka podle Marty Černínové!

Nebaví vás péct stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 4 rohlíky
- 150 ml vlažného mléka
- 130 g másla
- 4 žloutky
- 300 g uzeného masa
- pažitku
- zelenou petrželku
- mladé stonky kopřiv
- sůl
- mletý pepř
- kmín
- muškátový oříšek
- citronovou kůru
- tuk na pekáč
Rohlíky nakrájíme na kolečka a navlhčíme v mléce. Máslo utřeme se žloutky, přidáme uzené nakrájené na kostičky, nasekanou petrželku, pažitku a kopřivy. Promícháme s rohlíky, osolíme, opepříme, ochutíme kmínem, špetkou strouhaného muškátu a citronovou kůrou. Vše lehce promícháme a dáme péct do vymaštěného pekáčku na 30 minut při 180 C.