Pivní sekaná s francouzskou hořčicí podle Květy Kroupové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 300 g mletého vepřového masa
- 800 g hovězího mletého
- 2 velké cibule
- 4 lžíce strouhanky
- 2 vejce
- 5 stroužků česneku
- 150 ml piva
- 2 lžičky oregana
- 3 lžíce francouzské hořčice
- sůl
- mletý pepř
- 1 lžíci sádla
Po uplynutí doby nandáme sekanou do formy, kterou jsme vymazali sádlem a vysypali strouhankou. Masovou směs umačkáme a navrch potřeme zbytkem hořčice. Pečeme v předehřáté troubě cca na 190°C 50 – 60 minut. Ve formě sekanou necháme trochu zchladnout, pak vyklopíme a podáváme. Výborná je s bramborovým salátem nebo kaší.