Citronový pstruh podle Anny Šušlákové!

Citronový pstruh (Foto ara)
10. ledna 2017 • 05:00
Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 4 filety pstruha lososovitého
- hladkou mouku
- sůl
- citronový tymián
- citronovou trávu
- citronový pepř
- kůru a šťávu z ½ citronu
- máslo
- olej
V misce si připravíme směs s koření, citronové kůry, šťávy a řádně promícháme. Osušené filety osolíme a potřeme směsí, dáme na talíř a necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Pak filety obalíme v hladké mouce. Na pánev dáme rozehřát máslo a olej. Do pánve vkládáme filety kůží dolů a smažíme 3 až 5 minut z každé strany. Podáváme s různě upravenými bramborami.