Dušená mrkev s ďobáčky podle Jany Remkové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 1 balení ďobáčků (sójové kousky)
- 200 g baby mrkve
- 2 hrsti mraženého hrášku
- 1 cibuli
- 2 stroužky česneku
- 1 lžíci oleje
- 1 lžičku tekuté chilli omáčky
- kari koření
- sůl
- mletý pepř
- 1 zeleninový bujón
- hrašku na zahuštění
Na pánev dáme asi žíci oleje a rozpálíme jej. Vysypeme na olej ďobáčky a zprudka asi 4 minuty restujeme. Přidáme nadrobno nakrájenou druhou půlku cibule, nasekaný česnek, kari koření, chilli omáčku, podle potřeby osolíme, podlijeme trošinkou vody a vše asi 8 minut společně promícháváme. Odstavíme ze zdroje tepla a podáváme s dušenou mrkví a vařeným bramborem.