Vejce plněná pomazánkami podle Romany Rubášové!
Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 10 natvrdo vařených vajec
- 2 lučiny
- sůl
- mletý pepř
- mletou sladkou papriku
- 5 ančoviček v nálevu
- 100 g změklého másla
Osvědčené rychlovky: Špagety s mletým masem a omáčkou podle Ivany Bartuškové
Celý článekUvařená vejce oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme žloutky, které dáme do dvou misek po pěti. Do jedné misky přidáme lučiny, mletou papriku, sůl a mletý pepř. Vyšleháme dohladka. Do druhé misky ke žloutkům přidáme nasekané ančovičky a máslo, ušleháme. Bílky naplníme pomazánkami.