Plněná hovězí líčka s pečenou dýní podle Jany Remkové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 300 g hovězích líček vcelku
- 50 g hlívy ústřičné
- 50 g červené kapie
- 1 lžičku másla
- 1 vejce
- 1 ½ cibule
- olej
- 1 rajče
- sůl
- mletý pepř
Na dýni:
- ½ dýně hokkaidó
- 2 stroužky česneku
- olivový olej
Přidáme oloupané a nadrobno nakrájené rajče a upravené maso, které ze všech stran orestujeme. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. Pak maso vyjmeme a základ rozmixujeme. Dýni překrojíme, zbavíme jader a nakrájíme na měsíčky. Sůl utřeme s česnekem a měsíčky dýně jim potřeme. Vložíme do pekáče s pečicím papírem, pokapeme olivovým olejem a pečeme zhruba 20 – 30 minut do změknutí. Maso přelijeme šťávou a podáváme s upečenou dýní.