Vepřové roládky s dýní a hráškem podle Romany Rubášové!

Vepřové roládky s dýní a hráškem (Foto ara)
6. října 2016 • 05:00
Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
- 4 plátky vepřové pečeně
- sůl
- mletý pepř
- 3 vejce
- 50 g nastrouhaného sýra
- 1 hrst nadrobno nakrájené dýně
- 1 hrst mraženého hrášku
- hladkou mouku
- mletou uzenou papriku
- máslo
- olej
- worcesterskou omáčku
- 1 lžičku plnotučné hořčice
Na kousku másla umícháme vajíčka, osolíme a opepříme. Vmícháme hrášek, dýni a nastrouhaný sýr. Maso naklepeme , osolíme a opepříme a poklademe náplní. Pevně stočíme, spíchneme párátkem, obalíme v mouce a posypeme uzenou paprikou. Zprudka opečeme na oleji. Přidáme trochu worcesterské omáčky a podlijeme vodou. Dusíme doměkka. Hotové maso vyjmeme, šťávu vysmahneme a zaprášíme moukou, přidáme lžičku plnotučné hořčice a provaříme. Omáčku přecedíme, vrátíme do ní maso a prohřejeme.