Nasládlý guláš s medem a jablky podle Květy Kroupové!

Nebaví vás vařit stále to samé? Přečtěte si naše tipy, jak vylepšit osvědčené recepty!
POTŘEBUJETE:
600 g hovězí kližky
2 jablka
1 mrkev
3 cibule
2 lžíce sádla
1 lžíci medu
1 lžíci rajského protlaku
7 bobkových listů
sůl
mletý pepř
2 stroužky česneku
majoránku
citronovou šťávu
chlebová kůrku z 2 krajíců
Sladké dobroty: Nepečený pudinkový řez podle Ivany Bartuškové
Celý článekPo uplynutí doby přidáme k masu najemno nastrouhanou mrkev, okrájenou kůrku z chleba a majoránku. Dusíme dalších 30 minut. Na posledních 15 minut přidáme na kostičky nakrájená, oloupaná jablka a trochu citronové šťávy. Je-li potřeba, zahustíme guláš lžičkou solamylu. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.