Šíp svou ex Holanovou doslova oškubal: Moc mi to ublížilo, říká ona! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šíp svou ex Holanovou doslova oškubal: Moc mi to ublížilo, říká ona!

Marcela Holanová na Karlu Šípovi nevysoudila téměř nic!
Marcela Holanová na Karlu Šípovi nevysoudila téměř nic! (Foto: Aha! - Josef Mašek, Dana Kolářová, koláž Ahaonline.cz)

Dlouhých třináct let trval soudní spor, který vůči sobě vedli bývalí manželé Marcela Holanová (62) a bavič Karlem Šípem (69). Zpěvačka si dělala zálusk na milionové sumy, ale s konečným verdiktem být spokojená nemůže. Moderátor totiž prý už své miliony utratil a na dělení s bývalkou tak nezbylo.

Psychicky ublížená zpěvačka

Marcela Holanová udělala za dvacetiletým manželstvím i mnohaletým sporem tlustou čáru. "Bylo to velmi dlouhé a náročné. Teď se naplno zase věnuji hudbě, je to můj jediný chleba, ale přiznávám, že mi to velmi psychicky ublížilo," povzdychla si pěnice v rozhovoru pro Šíp a dodala: "Pochopila jsem, že si s Karlem nejsme souzeni."


Milion za půlku "šmajchlkabinetu"

Ale důvod ke spokojenosti nemá, protože místo údajných 8 milionů, které požadovala, dostala jen milion za půlku společného žižkovského bytu. Ten měl Karel Šíp používat ke schůzkám s tehdejší o třicet let mladší milenkou Ivou Havránkovou. "Nemám na to nejlepší vzpomínky, o tomhle mluvit nehodlám," vyhnula se nepříjemnému tématu Holanová.
Moderátor během manželství zchudnul

Karel Šíp, o kterém je všeobecně známo, že se doslova koupe v penězích za svou moderátorskou činnost, dokázal soud přesvědčit, že všechny peníze nabyté během manželství se zpěvačkou prostě zmizely a nic neušetřil. Holanová zase nebyla schopna prokázat, kde měl mít Šíp své "melounky" uložené. "Já se v tom opravdu vrtat nechci. Řeknu vám pouze to, že soud mému nároku nevyhověl. Jsem šťastný člověk, i když cítím křivdu, to je ale jiná věc," komentuje situaci zpěvačka.
Šíp Holanovou "zazdil"

Mezi exmanžely ovšem dodnes panuje mimořádně napjatá atmosféra. I když se Šípovi podařilo penízky před bývalkou ochránit, nemůže jí zapomenout, že ho chtěla takto připravit o "majlant" a již před sedmi lety na něm vysoudila téměř čtvrt milionu za výživné. Proto s Holanovou odmítá komunikovat. "To je to, co mě na to všem nejvíce mrzí. Myslím, že bychom se mohli s Karlem normálně bavit, něco jsme spolu zažili, ale to by on musel chtít," diví se Šípově postoji Holanová.



Přečtěte si
suov
3. 11. 2016 • 05:59

Noi a co má být peníze získal v době manželství, tak by to mělo jít napůl, ona byla hloupá asi se nezajímala kde ty peníze ukládá!!!

suov
3. 11. 2016 • 05:54

O Šípovi jsem četl, že to je strašný škrťa, a také si to myslím já,,,

haha
17. 8. 2014 • 19:00

Ale vim dost byflim tu 25 let a vencila jsem psa s maminkou p.Šípa

haha
17. 8. 2014 • 17:29

No podle tveho projevu mas dve obecny.je určite těžké mít dva nicky a přizvukovat si.ale někdo to tak mà.Hele a mas doma takovy maly oltaricek s fotkama Holanky.A taky slepuješ za dlouhych temnych veceru anonymy pro Šipa,ze je drzglesle?

haha
17. 8. 2014 • 17:25

Spiš jsou ubožáci závistivci a ti co přerozdělujou cizí prachy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.