Marcela Holanová zhubla 15 kg! Jak? Přestala jíst jogurty, rýži a další potraviny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marcela Holanová zhubla 15 kg! Jak? Přestala jíst jogurty, rýži a další potraviny

Marcela Holanová přestala jíst jogurty a hubne.
Marcela Holanová přestala jíst jogurty a hubne. (Koncert Srdeční záležitosti)

Zpěvačka Marcela Holanová (62) chce být před vystupováním s kapelou v plné formě! Kvůli tomu dokonce zhubla neuvěřitelných 15 kilo! Jak to udělala? Přestala jíst »škodlivé« potraviny.

„Jsem malinká a cpala jsem se nekvalitními potravinami. Opravdu mi z toho bylo zlo. Funěla jsem, byla jsem neustále unavená, byl to strašný opruz,“ říká o sobě zpěvačka na stránkách Super.cz

A s drsnou kritikou na svoji postavu jen tak nekončí. „Nejedla jsem moc, ale všechno špatně. Bylo to v jídelníčku. Z reklamy jsem věřila, že když budu jíst denně čtyři ovocné jogurty, tak zhubnu. Jenže doktorka se zhrozila. V tom jogurtu, který mi tak chutnal, bylo strašně moc cukru. A to samé bylo s rýží. Měla jsem zafixované, že po té se netloustne, a tak jsem ji jedla celý den a divila se, proč, když jím tak málo, pořád kynu. A to přitom nejsem na knedlíky nebo omáčky! Nechápala jsem, co se děje. Byla jsem nepoučená a pitomá,“ vzpomíná zpěvačka. S novou postavou se poprvé pochlubila na dobročinné akci Nadačního fondu Magdy Malé, která pomáhá ženám v nouzi. Namísto i dietě se tam však rozpovídala, poněkud nečekaně, o Vánočních svátcích. „Nemám ráda davy, proto jsem si řekla, že chci do půlky listopadu mít nakoupené všechny dárky,“ vysvětluje zpěvačka, která se už nemůže dočkat vystoupení se svou kapelou.



Přečtěte si
winterfreshka
14. 10. 2013 • 12:55

Možná by byla mentálně stejně na výši a i možná kámoška Kořínkové

baronessa
14. 10. 2013 • 08:58

Nechce se mi věřit, že ta paní je tak hloupá. Možná stačilo se rozhlédnout a zjistit, že existují i jiné jogurty, než ovocné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.