»Gurmán« Ladislav Hruška: V přímém přenosu mluvil o postavení a honění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Gurmán« Ladislav Hruška: V přímém přenosu mluvil o postavení a honění!

Ladislav Hruška ví, jak divačkám zamotat hlavu!
Ladislav Hruška ví, jak divačkám zamotat hlavu! (Foto pro Aha! – Marek Pátek)

Kuchař Ladislav Hruška, kterého kolega Rey Koranteng laškovně nazývá »gurmánským experimentátorem«, se pořádně odvázal u receptu na nepečenou tvarohovou bábovku! Co ho na ní tak vzrušilo?

„Když jsem na jednom kuchařském fóru zblejsknul tento recept, tak se mi, v půlnoci, postavily do pohotovosti…,“ začal Láďa Hruška hned zkraje své reportáže a všem babičkám v domovech důchodců, za kterými kuchtík pravidelně jezdí vařit, se začala zapalovat lýtka a určitě se pídily, co jejich kuchyňskému guru v noci stálo. A Láďa Hruška pokračoval: „… všechny sliny v puse. Tohle to prostě musím vyzkoušet,“ řekl ke zklamání dámského publika.

Řeč tedy byla o nepečené tvarohovo-želatinovo-piškotovo-ovocné bábovce. Její přípravu komentoval se zápalem v hlase. „Půl minutky honíme metličkou v míse,“ poznamenal ke konci míchání. A jak výtvor dopadl? Můžete se podívat zde.

Bábovka Ládi Hrušky

Ke zděšení všech kardiologů Hruška navíc v září vydává svou kuchařku. Ta bude jistě plná originálních receptů, ve kterých budou dominovat kuřecí kůžičky. Nova mu také nabídla vlastní pořad, kde bude zpracovávat další divácké recepty.



Autor:  mpa

Přečtěte si
anonymus
1. 8. 2014 • 13:29

Má s tím bohaté zkušenosti Asi jeho starýmu už tolika nestojí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.