Němý svědek uhříněveské tragédie: Co Rychtář provede fence Gejše? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Němý svědek uhříněveské tragédie: Co Rychtář provede fence Gejše?

Iveta Bartošová s Gejšou
Iveta Bartošová s Gejšou (reprofoto TV Prima)

Ne často se stává, že pes přežije svého páníčka. Fenka ridgebacka Gejša prožila s Ivetou Bartošovu (†48) více než sedm let svého psího života. Teď je ve vile s Rychtářem (56) sama… A bytosti ženského pohlaví v okolí tohoto muže dobře neskončí!

Zatímco Rychtář je zaneprázdněn tím, že se snaží ze smrti své manželky Ivety vytěžit co nejvíc, na gauči vily smutní Gejša. I ona prožívá ztrátu milovaného člověka a veškerý ruch v okolí vily jí musí pořádně stresovat.

Sama se také stala obětí labilního stavu své majitelky. Minulý rok v květnu ji Bartošová obvinila ze zranění svého ramene. Prý se jí během jízdy na kole zamotala pod nohama a zpěvačka skončila v nemocnici se zraněnou klíční kostí. To zní asi tak věrohodně jako »atentát« na prezidenta Zemana spáchaný zákeřným štěňátkem shrabujícím koberec.

Během povodní v červnu 2013 zase manželé odjeli do bezpečí a fenku nechali samotnou ve vile, kam jí akorát Rychtář přišel čas od času nakrmit a vyměnit vodu. Po sebevraždě Bartošové má Rychtář plné ruce práce s propagací sebe sama a vymýšlení, jak se díky smrti vlastní ženy co nejvíc zviditelnit. Kdo se tedy stará o Gejšu? S velkou pravděpodobností to bude zvukař Standa. Ten se totiž zase objevuje po boku vychytralého Rychtáře. Ano, ten Standa, jenž se mále přizabil, když jel jako spolujezdec z koncertu Bartošové a ten Standa, kterého Bartošové po svém zpackaném koncertu bez milosti vyrazila!

Standa odskákal nepodařené vystoupení Ivety.

Sám už řekl, že se do vily nikdy nevrátí. A nyní je po boku ďábelského Rychtáře zpět a ještě mu rád nosí pivo.

Nezbývá doufat, že se Gejša nestane jednou z obětí Pepova řádění a nebude nebohou fenku třeba vydražit fanouškům… Ostatně, kdo by se tomu po tom všem divil?



Přečtěte si
nemocna
5. 6. 2014 • 00:06

Pokud nechce Gejšu ani Artur a rodina Ivety tak by jsme si jí vzali, mohla by kdykoliv běhat na velké zahradě nebo chodit na procházky i Tupík by si u nás zvykl, máme dvě kočičky

0707
23. 5. 2014 • 08:47

Zachraňte Gejšu !!!!!!!!!!

japome
23. 5. 2014 • 03:31

jankanezna
9. 5. 2014 • 20:25

Podlesni

jankanezna
9. 5. 2014 • 20:24

Kajman1

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.