»Ošklivka Katka« se Janečkové vymstila: 3 roky bez práce! A nedostala ani korunu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

»Ošklivka Katka« se Janečkové vymstila: 3 roky bez práce! A nedostala ani korunu...

Role Ošklivky pro ni byla prokletá.
Role Ošklivky pro ni byla prokletá. (Foto Aha! – Roman Souček, TV Nova, ara)

Proslavila se před šesti lety díky seriálu Ošklivka Katka. Od té doby Kateřině Janečkové (29) nikdo neřekne jinak. Jenže nálepka nehezké dívky jí zkomplikovala profesní život. Na obrazovce měla tři roky utrum!

Režiséři a scenáristé neměli tendence přidělovat Kateřině role odpudivých dívek, raději ji prý neobsazovali vůbec. „Tři roky po natáčení jsem žádnou roli nedostala. Asi si řekli, že už jsem točila hodně a potřebuji pauzu,“ posteskla si deníku Aha! Kateřina, která si ale v současnosti na nedostatek práce stěžovat nemůže. Prokletí role Ošklivky Katky se jí už naštěstí podařilo zlomit.


Po sitcomu PanMáma, v němž si zahrála Markétu, snachu hlavní hrdinky Jarmily Beranové v podání Milana Šteindlera (56), teď dostala velkou roli v nekonečném seriálu Ulice. Tam nastoupila jako Dáša – přítelkyně Romana Vojtka (41) alias Hynka Urbana. „V Ulici jsem taková normální, hezká. U některých lidí jsem ale pořád Ošklivka,“ připouští herečka.

„Klidně bych si ještě přibrala práci, ale už také přemýšlím nad rodinou,“ svěřila Janečková, která už 10 let žije s hercem kladenského divadla Radimem Jírou (37). „V létě vysadím antikoncepci a uvidíme,“ dodává Kateřina.



Přečtěte si
joudajoudovy
3. 4. 2014 • 14:52

a neni to nahodou v talentu? lepe, v netalentu? asi jooo, kdyz si parkrat zasusti v pouliucnim krovi, nez se rodinka da zase dohromady.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.