Děsivé tajemství Heleny Růžičkové: Syna Jiřího chtěla zabít zdravotní sestra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Děsivé tajemství Heleny Růžičkové: Syna Jiřího chtěla zabít zdravotní sestra!

Fotografie
Fotografie (internal)

Musela překonat největší ránu, jaká může milující rodiče potkat. Svého syna Jiřího (†43) přežila Helena Růžičková (†67) o pět let. Ještě předtím si s ním ale prožila tři roky hrůzy. U nejtěžšího herce v republice se projevily následky monstrózní tloušťky v době, kdy herečka kandidovala za komunisty do Senátu. A to prý mělo být důvodem, pro který ho chtěla zdravotní sestra zabít.

Když Jiřímu Růžičkovi praskl vřed na dvanácterníku, vážil neuvěřitelných 300 kilogramů. Jeho život visel na vlásku a ten Helenin se v tu chvíli obrátil o sto osmdesát stupňů. „Jirku v nemocnici ve Slaném chodilo denně obracet šest hasičů. Dávala jsem jim tisícovku denně. Byl tam skoro čtvrt roku. Personál ho neuzvedl,“ vzpomínala Růžičková. Syn Jiří prodělal mrtvici, infarkt, několik kolapsů. Pak byl přeložen do nemocnice v Plzni a nastalo něco, čemu se snad nedá ani věřit.

„Jirkův stav se v plzeňské nemocnici prudce zhoršil. Po mrtvici nemohl mluvit a jen psal, měl tracheotomii. A později nám psal, že když jsme odešli, v noci chodila jedna zdravotní sestra a cpala mu buničinu do hadiček, které přiváděly kyslík a potřebné léky. Prý to dělala proto, že jsem kandidovala za KSČM do Senátu, a říkávala mu, že její rodiče trpěli a umírali v komunistickém lágru a tvoje máma za ně kandiduje, tak ty taky chcípneš,“ vyprávěla šokující příběh Růžičková.

Přečtěte si
cococo
12. 1. 2014 • 15:04

Růžičková to neměla v hlavě úplně v pořádku. A nažvanila tolik kravin, že z toho AHA může žít roky

boball
11. 1. 2014 • 11:05

To,že to často vyprávěla ještě kvůli tomu nemusí být pravda.

eromik
11. 1. 2014 • 09:03

Neni to hovadina je to bohuzel pravda. Pani Růžičková to často vyprávěla a nechat si to musela nechat líbit když nechtěla aby ji syna uplne nezabili.. byste se divili co si musela protrpět. Zvlastni je, ze ve stejnem areali pak sama zemrela ale na jinem odd..

anezat
10. 1. 2014 • 21:08

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.