Zamilovaná Diana Kobzanová (31): Ve chvíli, kdy si ženská pořídí dítě, tak je konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zamilovaná Diana Kobzanová (31): Ve chvíli, kdy si ženská pořídí dítě, tak je konec!

Diana se svým současným milencem Michalem Frolíkem
Diana se svým současným milencem Michalem Frolíkem (Foto: ara)

Rozhlasová moderátorka a bývalá kontroverzní Miss ČR 2001 si jde stále za svým a příliš nehledí na řeči druhých. Nedávno sbalila o šest let mladší hvězdu ze zámořské hokejové soutěže, odmítla nabídku TV Prima a dala košem VyVoleným. Navíc se nežene ani do mateřských povinností. Přinášíme vám podrobnosti.

VyVoleným ujel vlak

Šťastným řízením osudu se jí podařilo vyhnout účinkování ve čtvrté řadě reality show VyVolení. Televize Prima Dianu oslovila s nabídkou pořad moderovat, ale modelka je ve vší slušnosti vypoklonkovala a vytvořila tak příležitost pro Agátu Prachařovou (28). "Myslím, že už není správná doba na podobné show. Neumím si představit, co by se tam muselo dít, aby to mělo nějakou překvapivou sledovanost," řekla v rozhovoru pro Sedmičku. A dodává: "Už se necítím na to, abych moderovala noční show. Myslím, že spousta věcí, které bych v rámci scénáře musela řešit, by mi už dnes byla nepříjemná.

Má směšné zaměstnání a vydělává balík

Zatím je Diana spokojená se svou prací na Frekvenci 1 a v hudební televizi Óčko, kde má svou talk show. Nesnaží se nijak vyvyšovat nad ostatními  a zaměstnání si váží. "Chápu, že lidi rádi čtou o známých lidech, kde byli, ale spousta z nich je na tom tak, že pět let nikam nepojedou. Tak co já jim budu cpát, kde jsem byla. Ve srovnání se spoustou z nich mám vlastně směšné zaměstnání a téměř za nic vydělávám relativně hodně peněz. Živit se v jedenatřiceti modelingem, to bych se zbláznila."

S dětmi si dává na čas

S finanční nezávislostí a neustálou touhou po samostatnosti má v životě Diana jasno o tom, kdy si pořídit dítě. Hodně jí v utváření názoru pomohla i maminka. "Máma mi vždycky kladla na srdce, abych měla děti co nejpozději. A některé kamarádky, které si pořídily děti ve třiadvaceti, mi ve slabých chvilkách přiznávají, že mi vlastně závidí. Já jsem prostě přesvědčená, že ve chvíli, kdy si ženská pořídí dítě, tak je konec," uzavírá drsně.

Bude teď na zajdy?

Diana Kobzanová nedávno překvapila veřejnost, když se provalila její nová známost s o šest let mladším hokejistou Michalem Frolíkem (25). Co že ostřílená štramanda najednou sbalila mlaďase? "Já teda o něm moc mluvit nechci, protože čím míň se o nás ví, tím líp," mlží trochu Diana. Největší úskalí je prý zatím časová náročnost vztahu, protože Michal žije v Americe. Pak ještě říká: "Spíše narážíme na to, že se lidé starají o věci, do kterých jim nic není. Ale to by se asi dělo, ať bych byla s kýmkoli. Lidé si vždycky něco najdou. Jednou je ten chlap moc starý, pak moc mladý nebo moc bohatý. Když není moc bohatý, tak je zase problém, že nic nemá a ženská ho živí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.