Farna mění SuperStar na SuperŠkvár. Diváci přepínají… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Farna mění SuperStar na SuperŠkvár. Diváci přepínají…

Ewa Farna svými kousky leckdy ztrapňuje i nebohé soutěžící.
Ewa Farna svými kousky leckdy ztrapňuje i nebohé soutěžící. (TV Nova)

Měl to být hit roku, ale zatím to vypadá na pěkný průšvih. I druhý díl Česko Slovenské SuperStar byl poražen filmem na konkurenční stanici ČT1. A co víc, oproti minulé neděli show, která měla být revolučně jiná, sledovalo o 100 tisíc diváků méně něž před týdnem. Podle ohlasů na internetu nejvíc vadí divákům chování mladičké porotkyně Ewy Farne (19).

Hodně lidí kroutilo hlavou, když Nova oznámila, že do křesla porotkyně zasedne teprve devatenáctiletá Ewa. A hned po prvním vysílání bylo jasné, že tenhle překvapivý tah tak úplně nevyšel. Ewě se totiž národ podařilo dokonale rozdělit na ty, co se jejím projevem baví a na ty, které doslova pobuřuje. To by na samo o sobě nebylo tak špatné, kdyby se to negativně neodráželo na sledovanosti soutěže. Diváci zkrátka raději přepínají.

Nápad obsadit do role porotkyně tak mladou dívkou ale není „novácký“ vynález, například v americkém X Factoru zasedla do křesla porotce také sotva jednadvacetiletá Demi Lovato a žádný velký průšvih to nebyl. Je tedy pravdou, že Demi se nepolévala vodou a nechovala se chvílemi jako hormony ovládaná fanynka na koncertě rockové hvězdy. Projev Demi byl přece jen kultivovanější, Ewa často působí jako neřízená střela, která rychleji mluví, než přemýšlí. Právě její bezprostřednost se podle plánů tvůrců měla stát ozdobou soutěže. Zatím ale diváci zalíbení v řádění okaté Ewy nenašli…

1459572:gallery:true:true

Autor:  onl

Přečtěte si
kakator
4. 3. 2013 • 11:31

Vypne už někdo tu Farnou? Hormony u ní převažují mužské. Obličejově se začíná podobat Jandovi z Olympiku. Chování je běs. Ta snad byla nabízena jako děcko k nějakému sexuálnímu zneužívání.

6010
20. 2. 2013 • 09:02

Evinko, Ty budeš nejspíš lesba, viď?

mnpv
19. 2. 2013 • 19:26

tahle je nejmladší, má cca 8-9 měsíců a je technicky nadaná. Posílá zprávy na skypu a Yahoo, jenom jí nejde gramatika. Naše německá doga si ji našla v poli za městem v zuboženém stavu, vyléčili jsme ji, vykrmili a ona se nás drží jak klíště.

fizi
19. 2. 2013 • 17:39

Taky s ní mám svoje zkušenosti a myslím si,že je třeba se na ni vys... a prostě nereagovat,ať si píše,třeba sama sobě.Navíc si myslím,že je to tlustej,odulej chlap,nudící se důchodce.Takže si piš ty svoje pi.čoviny,já na Tebe z vysoka kašlu. NEMÁŠ ŠANCI !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.