SMUTNÉ! Farna kašle na české fanoušky! Mluví jen s těmi polskými… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

SMUTNÉ! Farna kašle na české fanoušky! Mluví jen s těmi polskými…

Ewa Farna
Ewa Farna (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, A. Malachovský, M. Pekárek, M. Přibyl, D. Černovský)

Tak to je opravdu hodně smutné. Porotkyně Česko Slovenské SuperStar Ewa Farna (19) se svými fanoušky odmítá komunikovat česky, ale zásadně jen polsky nebo anglicky. Na jejím oficiálním facebookovém profilu, kde má mladá zpěvačka bezmála 350 000 fanoušků, tak máte s mateřským jazykem smůlu!

Facebookové stránky Ewy mají sice česky napsáno, že jde o oficiální prezentaci zpěvačky, ale tím to také končí. Naprostá většina všech vzkazů pro fanoušky je v polštině, občas se objeví angličtina (nejspíš ve chvílích, kdy to zrovna Farne přijde dostatečně trendy), jen vzácně je vzkaz přeložený do češtiny. Těžko říct, co přijde Ewě tak složité na tom, aby příspěvek napsala v jazycích obou zemí, kde má fanoušky? Takhle dává svým fandům z Česka najevo, že nejsou zrovna její srdeční záležitostí. Proč?

Nejspíš proto, že pro Ewu nebo její manažery zkrátka český trh není tak důležitý jako ten polský. Přes 38 milionů Poláků totiž jednoduše vynese více peněž než pouhých 10 milionů Čechů. Druhou variantou je, že příspěvky, které Ewa na Facebook dává, nejsou vůbec z její hlavy, ale že je píše někdo z jejího polského managementu. To by ale Farna nemohla přiznat, protože by to její fandové (napříč Evropou) mohli brát jako podvod.

Se startem soutěže Česko Slovenská SuperStar přitom přicházejí na stránky okaté zpěvačky zejména Češi a Slováci. Jenže mají smůlu, se svým idolem se jednoduše nedomluví… Ewo, nestálo by to za zamyšlení?

1459572:gallery:true:true



Autor:  ph

Přečtěte si
rozine
15. 3. 2013 • 21:23

je to, že tomu kdo psal ten článek asi ušlo že na facebooku je min. 80 procent poláků.

henes
20. 2. 2013 • 12:46

Pizda evinka1111 je opět tady. Zablokovat ty její nesmyslný komentáře...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.