Co týden dal: Faltýnová ukázala kalhotky; Mahuleno, prober se, mohl by být tvůj syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Co týden dal: Faltýnová ukázala kalhotky; Mahuleno, prober se, mohl by být tvůj syn!

Petra Faltýnová je v každém směru zajímavá dáma.
Petra Faltýnová je v každém směru zajímavá dáma. (Foto Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Karel Kopáč, Martin Hykl)

Tak tento týden se opravdu zase dělo hodně akčních věcí, také se tančilo a naši paparazzi nachytali pár »celebritek« na vycházkách. Někdo má nového chlapa, jiný nám ukázal kalhotky, další utíkal a jinde se pilo. Prostě zase velká švanda!!

Bočanová má nového chlapa!

Další úlet Mahuleny Bočanové (45)! Ještě před pár týdny se objevovala po boku Michala Kavalčíka alias Rudy z Ostravy (37) a teď jí často dělá doprovod exotický Brazilec. Jones Santos Santana (23), tanečník, který je opět velmi mladý a navíc velký holkař! Jak dlouho jim to vydrží?


Faltýnová ukázala co má pod šaty!

Stylista Filip Vaněk (35) slavil narozeniny! A byl opět nekompromisní k moderátorovi Leošovi Marešovi (36), i jeho partnerce modelce Petře Faltýnové (34). Je totiž jejich dvorní módní návrhář. Moderátora nutí hubnout a modelku trápí v malých botách. Petra by ale v určitých oblečcích neměla moc pít, protože se pak neovládá, a jde vidět i to, co Petra sama nechce. Přidřepla si... A díky bohu, že měla kalhotky!


Langmajer s Gondíkovou: Oficiálně spolu!

Vztah mezi Jiřím Langmajerem (46) a Adélou Gondíkovou (39) už není tajemstvím. Herec oficiálně označil moderátorku za svou partnerku a s jeho manželkou Kamilou to málem seklo. Ta snášela jeho lži a výmluvy hodně dlouho. Jsou spolu už téměř třiadvacet let. V závěru se jí ale určitě uleví, že se takového záletníka zbavila!


Eliška Balzerová je babičkou

Všemi obdivovaná, herečka Eliška Balzerová (63) se dme pýchou. Stala se hrdou babičkou! Chlubí se všem okolo a některým i ukazuje v mobilu fotku svého vnoučka.


Šťastnému ničí manželství tchýně

Herec Jan Šťastný (46) skončil v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, a tím přišel o hlavní zdroj svých financí. Jeho mladičká manželka Petra (26) musela tedy nastoupit do práce, a o jejich malého Ondráška (1) se proto stará tchýně, takže je doma pěkně dusno.


Tomsa končí v Ordinaci

Herec Filip Tomsa (28) končí v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde si měsíčně přišel na dobré peníze. Ustojí výrazné ztenčení rodinného rozpočtu anebo bude muset svůj život s manželkou Evou (33) a dcerkou Rozárkou (2 měs.) od základu změnit. Prý bude dělat cokoliv, aby uživil svoji rodinu.



Autor:  ane

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.