Bočanová (45) s novým chlapem: Co na něj Ruda z Ostravy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Bočanová (45) s novým chlapem: Co na něj Ruda z Ostravy?

Mahulenin čokoládový tanečník má opravdu úžasnou figuru.
Mahulenin čokoládový tanečník má opravdu úžasnou figuru. (Koláž Ahaonline.cz)

Oblíbená herečka a tak trochu nešťastnice, která pořád nemůže najít toho pravého. To je úděl Mahuleny Bočanové (45), který, zdá se, snad už tentokrát zlomila. Zatímco ještě před pár týdny se objevovala po boku Michala Kavalčíka alias Rudy z Ostravy (37), teď jí často dělá doprovod mladý exotický Brazilec. Jenže Bočanová je nepoučitelná – Jones Santos Santana (23) je opět velmi mladý a navíc velký holkař! „Políbil mě přímo na ulici aniž bychom se znali,“ prozradila Aha! dívka, kterou se Santana ještě par měsíci snažil svést.

Přestože Ruda z Ostravy by konečně mohl být ten pravý, Mahulena jde zřejmě za hlasem svého srdce a začala se objevovat ve společnosti tanečníka a občasného modela. Mladý »Joe« tančí latinskoamerické tance v pražském baru, kde je častou návštěvnicí právě nezbedná »Mahu«. „Žádného přítele nemám žádného mít nechci, Joe je tanečník a dlouholetý kamarád,“ bránila svou čest Mahulena.

A má proč. „Je to pěkný kluk, který skvěle tančí, holky po něm šílí,“ prozradil číšník kubánského podniku. Milovnice tance Mahulena se ale s proutníkem stýká i mimo bar a dokonce mu půjčuje svůj vůz! A přestože páreček si dává dobrý pozor, letmé dotyky nejde přehlédnout.

Zatímco Bočanovou po předání klíčků naložili kolegové z televize a odjeli natáčet do Brna, Santos pokračoval v jízdě Prahou v jejím voze. Zastavil až v jedné žižkovské herně a u blikajících strojů strávil pěkných pár hodin!




Přečtěte si
britva
15. 11. 2012 • 17:28

potřebujou pořádnej dlouhej a tlustej vocas, pak vám půjčej klidně vlastní auto, prachy na automaty a sami jedou domů tramvají myšlení žen, se nesnažte nikdy pochopit, prostě to nejde

jerry
15. 11. 2012 • 13:52

Tímhle článkem se chtěl někdo jednomu nebo druhému pomstít. Nevěřím, že by se něco takového dalo dát dohromady.

verajc
15. 11. 2012 • 12:33

Měla by mít více rozumu a najít si solidního partner.Ten vypadá jak když ho sklepou z kokosové palmy (nejsem rasita),ale pro Márinku to bude zase další šok, protože to bude opět na chvilku a bude si muset zvykat na dalšího partnera.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.