Dcera Bočanové Marinka (11): Sama na sněžném skútru! Mahuleno, ty se nebojíš? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera Bočanové Marinka (11): Sama na sněžném skútru! Mahuleno, ty se nebojíš?

Márinka na sněžném skútru popojížděla sama.
Márinka na sněžném skútru popojížděla sama. (Facebook, koláž Ahaonline.cz)

Ačkoliv je to křehoučká mladá slečna, jezdí na sněžném skútru jako profík! Řeč je o jedenáctileté dceři herečky Mahuleny Bočanové (45). „Márinka na něm denně řádila cestou na sjezdovku a zpátky. Je šikovná, i na lyžích dělá super pokroky. Sama už zdolává sjezdovku na jeden zátah,“ raduje se Mahulena.

Bočanové jde hlavně o to, aby její dcerka žila život byl plný radosti a nových zážitků. Zároveň ale dbá na její bezpečí, takže když Márinka jezdila na skútru, jela přiměřenou rychlostí a vždy vedle ní někdo byl. Přesto zůstává otázkou, zda by jedenáctileté dítě mělo samo sedět na stroji, který má výkon 65 koňských sil a nezadá si tak se silnou motorkou!

Na obřím skútru sice vypadala velice nepatřičně, ale o to víc z toho měla radost. Přesně o to Mahuleně jde. „Děláme si s Márinkou i holčičí dny u kadeřníka a když pak nejde do školy, nechám ji občas udělat i nehtíky,“ dodala Bočanová.

Facebook:gallery:false:false:false





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.