Čerstvý držitel řidičáku Prachař a nešikovný navigátor Dyk: Zdemolovali auto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čerstvý držitel řidičáku Prachař a nešikovný navigátor Dyk: Zdemolovali auto!

Basák Jakub Antl (vpravo) při záchraně zapadlého Jakuba Prachaře naboural zadkem auta strom!
Basák Jakub Antl (vpravo) při záchraně zapadlého Jakuba Prachaře naboural zadkem auta strom! (Prima family)

Členové kapely Nightwork v čele s Jakubem Prachařem (28) a Vojtou Dykem (26) si na vlastní kůži vyzkoušeli, co všechno vydrží auto v nejnáročnějším terénu. Při natáčení pořadu o autech ale dvě vozidla málem odrovnali – jedno čerstvému držiteli řidičského oprávnění Prachařovi zapadlo! A když se ho pokoušeli vytáhnout druhým vozem, nabourali zezadu do stromu! Škoda dosáhla částky několika desítek tisíc korun.

„Jeden vůz jsme v terénu slušně zahrábli. Nešlo to dopředu ani dozadu, ani vykopat, muselo se relativně složitě vytáhnout. Nebylo to vůbec lehké! Běžné lano se během akce utrhlo, na řadu tedy přišla vyprošťovací kurta. A pak se něco nepovedlo a odnesla to vzrostlá bříza a jedno auto,“ prozradil Prachař.

Ten se blýskl při poslední disciplíně vystřižené jako z rallye Dakar! Úkol zněl pokořit 10 metrů vysokou písečnou dunu! A právě Prachař, který řídí teprve pouhý půlrok, ji jako jediný z Nightworků zdolal!

Kluci si vyzkoušeli i projíždět off roadem, čili prudký sjezd. V areálu bývalého vojenského prostoru si vyzkoušeli i sjezd z extrémního kopce s minimální viditelností. Jeden člen kapely vždycky řídil a druhý ho naváděl vysílačkou.

Tahle disciplína byla o důvěře posádky, kde se příliš neosvědčil právě Vojta Dyk, který svým navigováním zapříčinil nehodu svého kamaráda Jakuba Prachaře. Jak to kluci zvládli, uvidíte již tuto sobotu od 8.30 v pořadu Autosalon na Prima family



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.