Ivan Vyskočil - Terorizuje ho příbuzná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ivan Vyskočil - Terorizuje ho příbuzná!

Vyskočil i jeho partnerky jsou častým terčem jeho bývalé švagrové Jindry.
Vyskočil i jeho partnerky jsou častým terčem jeho bývalé švagrové Jindry. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

Herec Ivan Vyskočil (64) se stal terčem šílené psychopatky. Herec známý třeba ze seriálu »Chlapci a chlapi« (momentálně vysílá TV Barrandov) je totiž už čtyři roky terorizován vlastní švagrovou Jindrou Vyskočilovou. Ta žije ve Švýcarsku, ale ani tisícikilometrová vzdálenost jí nedělá potíže Vyskočilovi pít krev!

„Nemůžu se jí zbavit. Je to blázen, který mi týdně pošle pět pohledů, píše dopisy, a dokonce otravuje i lidi v divadle, kde hraju,“ svěřil se deníku Aha! herec, který už neví, jak se bývalé ženy svého bratra Jiřího zbavit. „Nadává mi do zlodějů, chudáků a pořád chce, abych jí poslal fotky, jak spím se svou přítelkyní. Píše to ale vulgárně a rasisticky,“ rozhořčuje se herec.

„V dopisech nenadává jen mně, ale mému synovi Jakubovi, exmanželce Anife a v podstatě každému, kdo má se mnou co do činění. Volá mi celou noc, takže musím mít vypnuté zvonění. Její pohledy jsou na první pohled dílem šílence, který patří za mříže nějakého ústavu. Jsou celé počmárané a z jejího rukopisu by každý psycholog na první pohled pochopil, o jak nebezpečného devianta se jedná,“ myslí si Vyskočil, který zvažoval i trestní oznámení. Posléze si to ale kvůli finanční náročnosti rozmyslel.

„Takhle platí jen ona za známky a pohledy. Kdybych oznámení podal, nevyplatilo by se mi to. Jednou mi ale možná dojde trpělivost a před soud ji poženu,“ dodává Vyskočil.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.