Václav Noid Bárta o rozchodu s Alenou Jáklovou: Nechtěl jsem se usadit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Václav Noid Bárta o rozchodu s Alenou Jáklovou: Nechtěl jsem se usadit!

Vztah Noida s Alenou už je minulostí, Václav se bál závazků.
Vztah Noida s Alenou už je minulostí, Václav se bál závazků. (Aha! – Marek Pátek)

Je to už týden, co už zpěvák Václav »Noid« Bárta (29) není se svou partnerkou Alenkou Jáklovou (36), stále ji od sebe ale nevystěhoval.

Nejenže má Bárta doma ještě věci své expartnerky, jeho věci včetně zubního kartáčku plní naopak její byt. „My jsme se nehádali, jen jsme se dohodli na rozchodu. Takže u mě má Alenka vždy dveře otevřené. Nevidím důvod dělat takto radikální kroky, jako je výměna věcí. To lidi dělají, když si něco vyčítají,“ svěřil se deníku Aha! zpěvák, který poprvé přiznal pravý důvod svého rozchodu.

„Alenka se chtěla usadit. Žít rodinný život. Já jsem ale ještě rozlítaný. Žiju prací a neumím žít podle pravidel,“ vysvětlil Noid, kterému se tak rozpadl druhý vztah těsně před premiérou muzikálu, ve kterém představuje hlavní roli. Poprvé před dvěma lety těsně před Carmen a nyní jen několik dní před premiérou Robina Hooda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.