Největší trauma Jandy: To asi fakt urychlí můj konec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Největší trauma Jandy: To asi fakt urychlí můj konec

Petr Janda
Petr Janda (abl)

Rocker a frontman skupiny Olympic Petr Janda (79) pokřtil nedávno autobiografickou knihu Má říše kupodivů, kterou napsala jeho kamarádka Barbara Semenov. A v rámci této příležitosti prozradil pro server iDnes.cz, co ho opravdu děsí.

Velkým strašákem pro hudebníka, který v čele oblíbené skupiny stojí už od šedesátých let minulého století, je, že by mohl taky někdy dohrát a dozpívat. „My máme plány hlavně to nezabalit. (smích) To je takový zásadní plán, prostě hrát. Víte, to se špatně vypráví a občas dostanu i takový úder ve smyslu: Už se na to vykašli, dědku! Ale já se na to nemůžu vykašlat. Mě to prostě hrozně baví, mě to nevysiluje, mně to nedělá nic špatného, mně to dělá jenom pozitivní věci. Proč bych se toho ksakru zbavoval?“ vysvětluje Petr Janda, proč ho z pódia hned tak někdo nevyžene.

Petr Janda: Na Janečkovu oslavu obul 20 let staré boty ze svatby!

Video se připravuje ...

Představa, že by ho ale zradilo v tomto smyslu zdraví, ho opravdu leká. „To je moje největší trauma, až to fakt nepůjde, až mi odejdou šlachy nebo hlas, tak to asi fakt urychlí můj konec. Protože to já ani nebudu mít co dělat. Já potřebuju takovouto práci. A kór práci, která mě tak strašně baví,“ svěřil se pro idnes.cz muzikant duší i tělem, jenž s kapelou oslaví letos neuvěřitelnou šedesátku!

Léto Petra Jandy: Nejlepší je české Lipno!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ho.no
22. 9. 2021 • 14:23

Petr Janda má už dávno vyděláno,...A je fákt moc dobrej.Ať mu to ještě dlouho hraje

mika
22. 9. 2021 • 12:29

a co kdyby se děda věnoval vnoučatům a vlastním dcerkám???? Když si je udělal!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.