Nejhorší období života! NEPOCHOPÍM, tvrdí Havlová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nejhorší období života! NEPOCHOPÍM, tvrdí Havlová

Dagmar Havlová v Sanitce 2
Dagmar Havlová v Sanitce 2 (Česká televize)

V první sérii se neobjevila, ve druhé, která v současnosti běží v repríze na ČT, dostala roli elegantní primářky Foldynové. Jak si ale posteskla na sociální síti, natáčení se bohužel konalo v nejhorší možnou dobu.

„V těchto dnech opakují seriál Sanitka 2. Pouštím si díly zpětně, když se vrátím z natáčení, abych ji konečně viděla celou,“ napsala nedávno na Instagram herečka Dagmar Havlová (70), jak píše Blesk.cz. Ačkoliv v seriálu si užívala mužské přízně a prožila si dokonce před kamerou románek s Jiřím Dvořákem (54), v seriálu novým šéfem záchranky, doma zakoušela bohužel to nejtěžší, co jen člověk může.

Tvoje Tvář: Dagmar Havlová jako host poroty!

Video se připravuje ...

Manželovo odcházení

Její manžel Václav Havel (†75) byl totiž v té době ve velmi špatném zdravotním stavu, měl před sebou už jen kratičkou cestu životem. „Vybavuje se mi, za jak smutných okolností jsem ji dotáčela. Je to touto dobou 10 roků. Jaká síla a nezlomnost se ve mně vzala, nepochopím…“ vybavila si Havlová okamžiky, které bolí ještě dnes.

Dagmar Havlová prozradila, proč ji rodiče fackovali

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
2. 9. 2021 • 15:07

ja si myslím, že právě to, že točila, ji odvedlo aspoň na chvíli od trudomyslných myšlenek. mně se v Sanitce líbila. Jinak jsem ji nemusela, byla ztřeštěná....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.