Vyplula pravda o Ivaně Gottové! Šimůnek o televizním zákulisí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vyplula pravda o Ivaně Gottové! Šimůnek o televizním zákulisí

Ivana Gottová a Šimůnek
Ivana Gottová a Šimůnek (Reprofoto VIP Zprávy FTV Prima)

Kromě herectví se Mirek Šimůnek už dlouhou dobu věnuje i moderování. Několik let jsme ho například mohli vidět, jak provází diváky pořadem VIP zprávy, kde tvořil dvojici s Ivanou Gottovou. Co pověděl o svých trapasech během natáčení? A co práskl na nejznámější českou vdovu?

„Za dobu svého moderování bylo přeřeků neúrekom (smích). Stává se to i těm nejzkušenějším. Jednou jsem třeba paní Lívii Klausovou přejmenoval na Olívii. Ale přešla to s noblesou. Usmála se a řekla: „To nic, pane Šimůnků, stalo se mi to už potřetí.“ Byla milá a vstřícná, velmi mile mě potěšila,“ pověděl Šimůnek.

Miroslav Šimůnek nesmí koukat na holky! Je bez sexu!

Video se připravuje ...

Práce s Gottovou

„Byla to skvělá kolegyně. Vnímavá, nápaditá, tolerantní. Klapalo nám to i po osobní stránce a stali jsme se přáteli. Jak nás jako moderátorský tandem vnímal její Karel, nevím. Každý interpret má zázemí a rádce v příslušnících svých rodin, tak tomu bezpochyby bylo i u Ivany, ale nikdy jsem se s ní o tom nebavil. Neptám se na příliš osobní věci druhých. V případě, že mi je chtějí sdělit sami, rád si je vyslechnu,“ vyzradil herec a moderátor podle ženy.iprima.cz.

Šimůnek bojoval s vlastními démony: Mám strach z létání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.