Dominika Gottová: Zmizela z Česka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dominika Gottová: Zmizela z Česka!

Dominika odletěla do Finska se dvěma kufry.
Dominika odletěla do Finska se dvěma kufry. (Foto Aha! – Mária Rušinová)

Je zpátky ve Finsku! Dominika Gottová (47) včera odletěla do Helsinek za svým manželem Timem Tolkkim (54). Převezmou si sociální byt a začnou spolu znovu ve finské metropoli žít.

Před odletem ale nejstarší dcera Karla Gotta (†80) prožila pořádné drama. Na poslední chvíli sháněla místo, kde ji otestují na covid. Aerolinky, se kterými letěla, totiž cestující bez negativního testu na palubu nepouští. „Já jsem se to dozvěděla den před cestou a rychle jsem sháněla, kde mi udělají PCR test.

Všude bylo plno,“ řekla Aha! Dominika, která se bála, že nikam neodletí. „Nakonec se mi podařilo místo, kde mi udělali odběr, najít. A naštěstí jsem negativní!“ oddychla si před odletem.

Vánoce Dominiky Gottové: Velké otazníky nad maminkou! A o neromantických dárcích od táty

Video se připravuje ...

Gottová mizela z rodné země s dobrým pocitem. Zlepšuje se totiž zdravotní stav její maminky Antonie Zacpalové (85), která přes týden bojuje s covidem-19. „Už nemá horečky a je jí daleko lépe,“ dodala Dominika, která se bála, aby nakonec maminka neskončila v nemocnici. Boj s koronavirem zatím úspěšně svádí ve svém pokoji v domově důchodců ve Vysočanech.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shimmir
18. 2. 2021 • 10:09

Nejde mi do hlavy, jak dcera bohatého otce může být sociální případ (že by nedostala aspoň malou rentu?) a zač tedy létá mezi Finskem a ČR.

picoda
18. 2. 2021 • 00:52

Slecna Zacpalova si zrejme nevytvorila citovy vztah se svoji dcerou, proto Dominika odjela do Finska

Alva
17. 2. 2021 • 17:36

Ve Finsku rozdávají byty na zavolání?, vždyť už jeden dostala, pak odletěla, Timo odletěl za "milenkou",kterou svět neviděl, to je partička.

hadafan
17. 2. 2021 • 14:41

No a je to.....,máma, nemáma, frk pryč do bytečku za dávkama,co víc říct.Neznám horšího potomka po ,,slavné cérebritě.,,

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.