Kubišové starost o kočky ji málem dostala do hrobu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kubišové starost o kočky ji málem dostala do hrobu!

Marta Kubišová
Marta Kubišová (Marek Pátek)

U příležitosti oslav stého výročí založení republiky nevystoupila zpěvačka Marta Kubišová (76). Původně se na pódiu objevit měla, jenže jí v tom zabránily zdravotní komplikace. Poranila ji jedna z odchytávaných toulavých koček.

„Maminka dostala otravu krve,“ prozradila Sedmičce dcera Marty Kubišové. Kateřina Moravcová prozradila i to jak k nešťastné události došlo. Oblíbenou zpěvačku prý škrábla jedna z odchytávaných koček, do rány se dostala infekce a objevila se otrava krve.

Oblíbená zpěvačka samozřejmě vyhledala lékaře, ale ani léčba se neobešla bez komplikací. „Maminka měla nakonec horší reakci na nasazená antibiotika než na samotné škrábnutí,“ prozradila Moravcová s tím, že maminka musela pravidelně chodit do nemocnice na kapačky a převazy.

Koncert 28. října Martě Kubišové utekl a vypadá to, že by měla ještě odpočívat, podle dcery na tom totiž stále ještě není zdravotně nejlépe. „Musím říct, že celá její rodina i přátelé se o ni opravdu bojí,“ přiznala Moravcová a dodala, že má obavy, aby její maminka nedostala další infarkt.

Marta Kubišová zazpívala na Koncertu ´68 Modlitbu pro Martu

 

 



Přečtěte si
ivoadler
23. 11. 2018 • 10:13

Oni tihle disidenti jsou taková zvláštní sorta lidí. Pro normální život naprosto nevhodní.

-bello-
23. 11. 2018 • 00:53

Zpívat už neumí, nic se nestalo, že zůstala doma!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.