Hvězda seriálu Labyrint Denisa Nesvačilová: Kolaps ledvin a jater! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda seriálu Labyrint Denisa Nesvačilová: Kolaps ledvin a jater!

Lékaři dali Denisu během jednoho dne do kupy.
Lékaři dali Denisu během jednoho dne do kupy. (Foto archiv ČT, Instagram)

Na natáčení krimi seriálu labyrint Denisa Nesvačilová (27) nezapomene. Kvůli alergické reakci na antibiotika jí kolabovaly játra a ledviny. Lékaři herečku zachránili před smrtí.

Herečka se zhroutila v noci 29. listopadu po dvaceti natáčecích dnech. Boj o život se jí vybavil při představení třetí řady kriminálky během tiskové konference České televize. „Byla to reakce na antibiotika. Prý jsem mohla umřít. Já si říkala, že je mi nějak neobvykle skvěle,“ přiznala Nesvačilová, kterou zachraňovali lékaři v brněnské nemocnici. „Zvracení, horečky, osypání a otok na kůži totiž jsou důsledkem intoxikace organismu léky. Ty už brát nikdy nebudu. Napíchali mě spoustou protilátek, bohužel i kortikoidy a kdoví čím,“ popsala na sociální síti.


„Stačí chvilka a může být všechno ztraceno,“ uvědomuje si dnes už představitelka kriminalistky, která jakmile se jí ulevilo, druhý den podepsala reverz, aby mohla na plac. Uvědomovala si, že nemůže ohrozit natáčení, protože nemocných bylo mnohem víc. „Točili jsme od listopadu do února, takže celou tu zimu jsme byli v péřovce na place od rána do večera. Lidi ve štábu padali různýma nemocema. Takže to bylo docela náročný,“přiznal Aha! režisér Jiří Strach (44).

Sexy zrzka z Básníků Nesvačilová: Chtějí mě jenom na svlékání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.