Sexy partnerky nejlepších českých hokejistů: I my máme přednosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexy partnerky nejlepších českých hokejistů: I my máme přednosti

Jakub Voráček a Tomáš Hertl s přítelkyněmi na Zlaté hokejce
Jakub Voráček a Tomáš Hertl s přítelkyněmi na Zlaté hokejce (Barbora Reichová (Sport))

 Zlatá hokejka jako přehlídka nejlepších českých hráčů? Ne tak úplně. Za hvězdy galavečera tam byly i jejich partnerky, kterým to proklatě slušelo!

Největší postavou úterní noci v pražském Karlíně byl pochopitelně David Pastrňák (22), jemuž se povedlo 25 kilogramů těžkou trofej obhájit. Útočník Bostonu ale fotografy zaujal až při přebírání ceny, do té doby patřil večer jiným...

Záplavu blesků schytal především Jakub Voráček (28), jenž na oficiální akci poprvé vyvedl svou Markétu. Ano, tu brunetku, kvůli které loni opustil Američanku Nicole, s níž má 19měsíčního synka Kubu. „Musím Markétce poděkovat, jak mě celý rok krásně vykrmovala,“ chválil usměvavý »Voras« kulinářské přednosti své (nové) milé.
Zaujaly ale i další páry. Tomáš Hertl (24) ze San Jose se pochlubil čerstvě zasnoubenou Anetou, s níž chodí už dlouhých šest let. Kometa z NHL Ondřej Kaše (22) zase představil světu blondýnku Kateřinu. A bujným poprsím zaujala i Veronika, manželka plzeňského snajpra Milana Gulaše (32)!

Reprezentanti do toho praštili: Utajené svatby
Ty ses oženil?! ptali se překvapení spoluhráči Pavla Francouze (28), když na Zlatou hokejku dorazil »okroužkován« na prsteníčku. A bylo to tak, gólmanovi se povedlo svatbu s jeho Karolínou tajit dva týdny! „Už ani nevím, kdy to bylo,“ žertoval »Francík«. „Ba ne, mám to den před narozeninami , takže 2. června. Na to nikdy nezapomenu,“ dodal už vážněji. Nebyl to ale jediný reprezentant, který svou veselku držel pod pokličkou. „Letos ještě svatba nebude,“ pravil během hokejového šampionátu obránce Libor Šulák (24). Pak ale překvapil – v létě do toho praštil s Martinou, s níž už má dvouletého synka! A třetím do party se stal fotbalový špílmachr Vladimír Darida (27) z Herthy Berlín. Ten si o víkendu vzal televizní reportérku Kateřinu na malebném řeckém ostrůvku Théra!

Voráček se na Zlaté hokejce poprvé ukázal s novou přítelkyní Markétou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
inocenta
21. 6. 2018 • 10:06

Jsou ve věku,kdy se lidi berou, ale bohužel často zakrátko i rozvedou. Poznávání by asi mělo probíhat déle a nebýt založeno na povrchnosti / zábavě/ a sexu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.