Vlastina Svátková u vetešníka: Z levné koupě unikát za 120 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vlastina Svátková u vetešníka: Z levné koupě unikát za 120 tisíc!

Vlastina Svátková
Vlastina Svátková (﷯ Foto ﷯In﷯ Foto Instagram.com, Herminapress.cz, arastagram.com, H﷯erminapress.cz, ara)

Byt má plný zvláštních kousků. Vlastina Svátková (35) je zdatnou lovkyní staré veteše. Naposledy natrefila na skutečný starožitný skvost. Nevědomky si koupila stůl, který v Americe stojí stekně jako ojeté auto!

Skočit se před natáčením v Doksanech rozptýlit do levného nábytku se »manželce Radovana Krejčíře (49)« ve filmu Gangster Ka pořádně vyplatilo. „Už jsem odcházela, když jsem zakopla o tento šílený stůl. Byl divnej, ale tak moc mě přitahoval. Stál tři tisíce, tak jsem si ho rezervovala, odešla točit a pak se pro něj vrátila,“ vzpomíná herečka.

I když se všichni její kamarádi nad originálním kouskem ušklíbali, Vlastina po roce zjistila, co za poklad si ve skutečnosti pořídila. „Začala jsem pátrat, co je zač, psala maily do Ameriky, až jsem se dozvěděla, že jde o Bonsai coffee table, luxusní vintage kousek ze šedesátých let od Willy Daro a prodává se v USA jen v aukčních domech tak kolem sto dvaceti tisíc,“ mne si Svátková spokojeně ruce. „Sběrem starých věcí jsem posedlá odmalička. Chodit do sekáčů mě naučila mamka ještě na základce,“ shrnuje svou vášeň, která se jí tentokrát bohatě vyplatila.

Vlastina Kounická Svátková má po porodu úžasnou postavu a manžel si vzal mateřskou:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.