Top dárek pro Menzelovou? Brilianty to nejsou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Top dárek pro Menzelovou? Brilianty to nejsou...

Olga Menzelová
Olga Menzelová (Foto: Jan Tůma)

V sobotu se už popáté v celé České republice uskutečnila Národní potravinová sbírka. Lidé a známé tváře darovali potraviny či prostředky osobní hygieny. Například Olga Menzelová (39), která s dcerami přišla už poněkolikáté, u pokladny vyplázla čtyři a půl tisíce korun, aniž mrkla okem. 

Už poněkolikáté přišly nakoupit a přesto si domů nic neodnesly -  holky Menzelovy, Olga a její dcery Anička a Evička. Podpořit Národní potravinovou sbírku a navýšit kilogramy potravin, jež z Teska poputují do potravinových bank či potřebným, kteří jsou vděční, za jakoukoli potravinovou pomoc. „Každý, kdo se má trochu líp než ti ostatní, by měl pomáhat a já k tomu vedu holky od mala. To jsou věci, které by měl člověk vnímat přirozeně od dětství," prohlašuje půvabná manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela (79) a současně práskla, že ač má všeho dostatek, přesto doma něco chybí. 

„My jsme byli teď dva měsíce ve Španělsku u známých, kteří mají slepice a ty prostě veškerý organický odpad sežerou, takže bych uvítala kompost nebo právě ty slepice, ale protože bydlíme v bytě, tak nevím, jak s takovýmto odpadem naložit. Já nerada vyhazuju potraviny, ale ne vždy se mi to daří. Prostě bez kompostu a zvířat, které by to dojedly, je to složité," posteskla si krásná Olga. Takže pane režisére, dárek k Vánocům je na světě - SLEPICE! 

Olga Menzlová promluvila o nemocném manželovi Jiřím! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.