Tajemství slavného šlágru: Heidi Janků promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství slavného šlágru: Heidi Janků promluvila!

Heidi Janků promluvila o své osudové písničce.
Heidi Janků promluvila o své osudové písničce. (Foto TV Barrandov)

Píseň Když se načančám z pohádky Co takhle svatba, princi slaví tento rok 30 let. Heidi Janků (54) ji na svých koncertech zpívá poměrně často. Podle ní se však stala hitem díky transvestitům.

„Po natočení se z ní žádný hit nestal. Spíše jsme ji měli s kapelou jako takovou sranda píseň, aby byla v repertoáru nějaká změna. Dva roky od nahrání přišla revoluce, já jsem na nějaký čas přestala zpívat, pak jsem se na pódia vrátila bez kapely a vystupovala jsem na half-playbacky, to znamená, že jsem měla hudební doprovod nahraný. Píseň fungovala, ale myslím, že až díky fenoménu travesti show, který se k nám v devadesátých letech dostal, se z ní stal hit. Transvestiti ji rádi zpívali,“ řekla Heidi Janků pro Nedělní Blesk.

Jak se o tom zpěvačka vlastně dozvěděla? „Asi nejznámější travesti umělci v té době byli Screamers. Ti ji měli v repertoáru. Zpívala jsem i na různých plesech, kde se ti kluci objevovali a většinou tam ta píseň v jejich podání zazněla,“ prozradila s tím, že se tato píseň hrála hodně i na diskotékách. „V každém případě je to moje osudová písnička. Nejenom proto, že to je velký hit a každý ho chce po mně zahrát, ale i proto, že se ráda a hodně čančám. Čím jsem starší, tím se čančám více,“ dodala zpěvačka.

VIDEO - Heidi Janků o drsném rozvodu, nevěře, nemoci střev i o tom, proč neměla děti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ivoadler
5. 6. 2017 • 14:09

Netvrdil bych, že 50 je půlka života. Průměrný věk u žen je asi 79 let. Ale o to nejde. Kdo se podrobně zadívá na ksicht Janků, tak je na něm zřetelně vidět začátek takové babské oplácanosti. Nepochybuji, že s ní Janků bojuje, seč jí síly stačí, ale je to tam.

hejpockej
5. 6. 2017 • 03:01

jestli jsme jiz od 50let dedkove a babky, je treba aby vsichni nad 50 meli pravo na duchod, a mlady aby na ne makali

hejpockej
5. 6. 2017 • 02:58

v 52-letech stara babca??? Od pulky zivota jsme tedy dedkove a babky? Vzpamatuj se ivoadlere, dnes je jina doba, lidi nezijou do 60, ale i nad 100, a budou zit jeste dele.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.