Milan Šteindler po divokém rozvodu: Pohnutý osud dětí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Milan Šteindler po divokém rozvodu: Pohnutý osud dětí!

Děti Milana Šteindlera žijí v Číně.
Děti Milana Šteindlera žijí v Číně. (Foto: ČTK)

Rozvod Milana Šteindlera (60) s manželkou Jankou se táhl roky. Pro jejich děti byl rozvod rodičů doslova utrpením, byly svědky nejen slovních, ale i fyzických útoků. Jejich odchod z Česka je docela pochopitelný.

„Měli jsme s manželkou poněkud složitější vztah, takže to děti neměly jednoduché,“uznává Milan Šteindler. „Syn se tedy už v sedmnácti sebral, odjel do Thajska a tam na britské škole udělal maturitu. Protože se tam učila mandarínská čínština, odjel pak do Číny a od té doby tam žije. Dcera před dvěma roky odjela za ním,“ prozradil herec v rozhovoru pro magazín Dnes.

Napjaté vztahy mezi dětmi a Šteindlerem už se však začínají vylepšovat, alespoň mezi ním a synem Oliverem. „Předloni jsme byli na pár dnů v Českém Krumlově,“ uvedl s tím, že spolu pojedli a popili a dali si tak najevo, že se mají rádi. „Já to měl s otcem podobné. Až když jsem dospěl, začali jsme si,“ dodal Šteindler. Trochu se tedy zdá, že oblíbený herec má napjaté rodinné vztahy v genech.

Video: Milan Šteindler v pořadu Alles Gute

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.