Hrůza a děs o narozeninách! Co se Jágrově Verče přihodilo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrůza a děs o narozeninách! Co se Jágrově Verče přihodilo?

Pramení mrzutost Veroniky ze vztahu s Jaromírem Jágrem? To modelka neprozradila.
Pramení mrzutost Veroniky ze vztahu s Jaromírem Jágrem? To modelka neprozradila. (Foto Mária Rušinová)

Mluví v hádankách, ale jedno je jasné. Její narozeninový den neproběhl podle představ. Co se přihodilo Veronice Kopřivové, která ve středu oslavila šestadvacet let? Rozešla se snad s Jaromírem Jágrem?

„Dnešní den, hrůza děs, žádná sláva, ale takový je holt život,“ zanechala Veronika v den svých narozenin na Facebooku tajuplný vzkaz. U něj se sice objevila fotka, na které vypadá u oceánského mola naprosto šťastně, nicméně ke stejnému obrázku na Instagramu napsala: „Úsměv pokaždé neznamená, že člověk je šťastný nebo veselý. Mnohdy oznamuje něco důležitějšího – že je silný.“

Co stojí za jejím trápením, zůstává záhadou. Snad je to mizerná forma hokejistů Floridy, kteří mají už jen teoretickou šanci na play off. Deset zápasů před koncem základní části ztrácí propastných devět bodů. A to pak asi není s Jaromírem doma úplně švanda, protože ten si vždy neúspěchy hodně bere. „Nejdůležitější je si uvědomit, že vždy může být ještě hůř, než je právě teď,“ hledala Veronika aspoň nějaká pozitiva na nepovedeném dni.

Jágrova Veronika na přehlídce v Česku: Nikdo to neví, ale v Americe normálně pracuju!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ellenic
3. 4. 2017 • 08:30

-bello- Souhlasím, že má ještě rezervy, ale v blbých a hloupých vlastních vyjádřeních. To poslední, že než porodí, tak si chce ještě užít cestování a vydělat nějaké chechtáky . To je opravdu myslitelka, ale čím opravdu myslí. Sama se pořádně neupraví, nejspíše, jen když má za sebou tým stylisty, vizážisty a kadeřníka tak to ještě trochu vypadá, ale jinak hrůza . Všechny předcházející u Jágra měly úroveň, hezky oblečené a hlavně upravené .

-bello-
27. 3. 2017 • 23:18

Já si myslím, že se k sobě báječně hodí. Jágr není myslitel, ona je taky blbka a myslím , že např. tu slovenskou superblbku " kandátku" v blbosti jetě nedohnala.Věrča má ještě rezervy . , Jágr nikoli. Ten už dávno vydal co měl na ty své( jednu jak druhou) jednoduché holky

alex0800
24. 3. 2017 • 10:09

Kdopak by stál o projeté koště bez talentu? Jarda jako hokejovej mág navíc věřící si zaslouží slušnou holku a nikoliv nastrčenou šlápotu. Ono to nebylo jen o ukazování prsou, jak ráda mystifikuje, ale spíše o hlubší práci ;-) A Jarda si takové pouliční smetí nezaslouží, nemluvě o faktu, že i mezi holkama pracujícíma do roztrhání těla se najdou mnohem příjemnější a inteligentnější dívky.. Naprosto chápu, že ji jeho rodiče nemusí.. Kdo by chtěl, aby jeho syn chodil s "ex-konkubínou", přihlašte se.. ;-) Nemluvě o realitě, že sexuchtivá pipka nevydrží dlouho s nohama u sebe a možná i tohle je celý kámen úrazu.. Jarda si mohl něčeho všimnout a ona bude zase muset do práce a nastavovat za drobné.. Holt tupost postelových matrací.. Monika jí sežene lepší objekt k infekci temnotou, řečeno pro znalé problematiky SOČR a nemluvím o orchestru, nýbrž o tom, co kdysi bylo zednářskou obediencí..

antonuis.j
24. 3. 2017 • 09:36

A jéje, copak strašného se té vyzáblé šeredné primitivní tresce zase přihodilo? Zakopla o prážek a narazila si paleček? Nebo jí vypadlo o pět vlasů víc? Jaká tragédie zase tu chudinku postihla?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.