Sexy Jana Plodková: Tohle skrývá pod šaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexy Jana Plodková: Tohle skrývá pod šaty!

Na tanečním parketu s Michalem Padevětem není Jana tak odvážná.
Na tanečním parketu s Michalem Padevětem není Jana tak odvážná. (Foto: Jakub Luvík/Banco casino, archiv ČT)

Svlékání jako na běžícím páse. To má za sebou Jana Plodková (35). Ke smůle diváků se ale ve StarDance bez obnažených prsou musí obejít.

Zatímco si v taneční soutěži dává velký pozor, aby jí v šatech nevykoukla ňadra, ještě nedávno jí svlékání před kamerou nebo fotoaparátem nedělalo problém. Někdy si ale musela dát panáka na kuráž. „Pro film Protektor jsem musela nafotit akty. Zvládla jsem to až díky absintu,“ zavzpomínala herečka na erotické scény, kde ukazovala ještě poctivé dvojky, než o ně kvůli hubnutí přišla. Po snímku, za který získala Českého lva, se další nabídky na svlékání jenom hrnuly.

Co ještě ukáže?

Jaké sexy scény nás čekají v novém snímku Absence blízkosti, jehož premiéra se chystá na přístí rok, zatím zůstává zahaleno rouškou tajemství. Plodková se ve filmu představí jako svobodná matka, která má špatný vztah ke své tříměsíční dceři i ke své matce.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.