Martha Issová: Z ošklivky sexy princezničkou s neuvěřitelně nadupaným dekoltem! FOTO UVNITŘ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Martha Issová: Z ošklivky sexy princezničkou s neuvěřitelně nadupaným dekoltem! FOTO UVNITŘ

Martha Issová
Martha Issová (Marek Pátek, Dalibor Puchta, ara)

Svůdný úsměv, sexy dekolt, šarm, kam se podíváš. Tak takhle jste herečku Marthu Issovou určitě ještě neviděli. Co stojí za její sexy proměnou? Nová něžná role v pohádce Alice Nellis Sedmero krkavců.

Kromě sexy vizáže předvede herečka na filmovém plátně také dokonalou pantomimu. V roli dívky Bohdanky, která musí zachránit sedm svých prokletých bratrů, totiž příliš mnoho slov nenamluví. Většinu pohádky je totiž němá.

"Marthu v roli krásné dívky, statečné Bohdanky, uvidí diváci vůbec poprvé. Jako hlavní hrdinka je zcela přirozená a šarmantní, i když si musela poradit s tím, že je její postava téměř celou dobu němá," řekla producentka pohádky Ester Honysová.

Mimo Marthu Issovou si v nové verzi Sedmero krkavců zahrají například také Zuzana Bydžovská v roli čarodějnice nebo Sabina Remundová jako zlá královna. V kinech se pohádka poprvé objeví 4. června. A bude se zjevně na co těšit...



Autor:  ph

Přečtěte si
svatadala
1. 5. 2015 • 16:26

No nazdar, rozdrbaná bláznivá Viktorka Prý vnadná s nadupaným dekoltem? Vždyť je jako prkno, asi si tam šoupla do podprdy srolované fusekle. Spíš může hrát lehké holky, tak i vypadá. Nic ve zlém, nemít mámu herečku, těžko by se k herectví dostala. Budete tokový herecký spratek, jako je Pavel Novotný, ten se alespoň vypracoval do Prásku a tahle vypadá, že potřebuje spíš napráskat, vytlemená nicka.

mekanik
1. 5. 2015 • 10:18

ar-kolikátky máš havyřko?

ararat
1. 5. 2015 • 07:35

bella.dono máš to opravdu těžký...musí tě to už zmáhat že? a kolik hnoje tam ještě máš,chudáčku majinkatej vezmi lopatičku a přivstaň si,abys všechno ještě stihla

ararat
1. 5. 2015 • 07:33

tak to je projev už demence...tak mladá a už tohle...neboj možná se někdy vyléčíš

ararat
1. 5. 2015 • 07:32

bella.dono ty to nevíš? to mě velice mrzí,věř mi...ale co naplat,pokud něčemu nerozumíš máš googl..né ten ti odhalí a poví co je co a proč to tak vlastně je

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.