Svůdný úsměv, sexy dekolt, šarm, kam se podíváš. Tak takhle jste herečku Marthu Issovou určitě ještě neviděli. Co stojí za její sexy proměnou? Nová něžná role v pohádce Alice Nellis Sedmero krkavců.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No nazdar, rozdrbaná bláznivá Viktorka Prý vnadná s nadupaným dekoltem? Vždyť je jako prkno, asi si tam šoupla do podprdy srolované fusekle. Spíš může hrát lehké holky, tak i vypadá. Nic ve zlém, nemít mámu herečku, těžko by se k herectví dostala. Budete tokový herecký spratek, jako je Pavel Novotný, ten se alespoň vypracoval do Prásku a tahle vypadá, že potřebuje spíš napráskat, vytlemená nicka.
Toto je bl-bec všech blb-ců. K tomu nepohledný a namyšlený bl-bec, což je dost špatná kombinace ! Nemohu ji na té obrazovce ani vidět, ódesačku zasra-nou !
Velmi krásná je její sestřenice Klára. Nebýt slavné matky herečky, do TV by asi nikdy nepronikla. Když si vzpomenu na tu její předvolební kampaň a na nahaté fotky z dovolené kdysi s Jakubem Prachařem, těžko už mi někdy bude sympatická.
Tahle herečka je opravdu ošklivá a má ještě ošklivější dítě. Jako princezničku si ji neumím představit. Ta pohádka bude propadák, ona si udělala špatnou reputaci nevhodnou reklamou a na to dojela. Ať přemluví bábu s dědkem v Sýrii.
tahle a princezna? no těpic! Vždyť vypadá jak čarodejnice a ne princezna. Ať jde dělat princeznu do domova důchodců, aby viděla. A kdo na ní bude koukat? Důchodci a děti. Ani neumí hrát.
Proboha, kdo mohl napsat, že z této hnusné šeredeky je sexy princeznička? Ko.zy to má vycpané, hlas má taky hnusně rozmatlaný! A šarm? To už hraničí s debilitou pisatele článku. Pochybuji, že se někdo bude na tuto pohádku dívat a to jen kvůli Issové. I reklamy s jejím hlasem každý hned přepíná, divím se, že ji režiséři obsazují, vždyť už jen její jméno ve filmu je zárukou propadáku. I v jednom sitcomu místo Issové museli dát jinou herečku, protože se k vůli ní přestali diváci na ten sitcom dívat.
mně by zajímalo, kolik objemu jejích ňader zůstalo vlastně skryto.Zdá se mi, že vše je vytaženo a dole přicpáno. Já nic sexy nevidím,
A Alici Nellis už taky nějak nemusím.
Strčte si tuhle krá...savici do hyždí! Její rejžování v reklamě za prachy pravičáků a bez jakýchkoliv skrupulí způsobilo mnoha lidem hodně mizerný život, protože pár pitomců uvěřilo a dalo hlasy pro budoucí Nečasovu vládu! Doufám, že se jí jednou to "přemlouvání" vrátí!!! Ubožačka! Třeba jí Ondříček jednou nakope tu její syrskou řiť!