Osamělá Obermaierová čeká na boháče: Desítky let bez chlapa, zbyl jí jen nemocný syn... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Osamělá Obermaierová čeká na boháče: Desítky let bez chlapa, zbyl jí jen nemocný syn...

Jaroslava Obermaierová měla muže naposledy ve 40 letech.
Jaroslava Obermaierová měla muže naposledy ve 40 letech. (Foto archiv TV Nova, ara)

Jaroslava Obermaierová (68) patří k ženám, které si v před lety na nezájem mužů rozhodně nemohla stěžovat. Přesto si za manžela vzala pochybného taxikáře Richarda Čecha a svazek se rozpadl po dvou, když byl jejich synovi Jaroslavovi (33) pouhý jeden rok. S muži to potom obletovaná herečka neměla lehké a nakonec zůstala takřka na ocet.

Oblíbená představitelka drbny Nyklové z Ulice Žije se synem na chatě u Zruče nad Sázavou a pouze příležitostně se vrací do své pražské garsonky. Bohužel jediný potomek se potýká se zdravotními problémy. "Trápí mě, že můj syn Jaroslav je nemocný, má potíže s dechem a psychické problémy, protože nemůže pracovat," svěřila se Jaroslava Obermaierová Nedělnímu Blesku.


Na partnera, se kterým by prožila pokojné stáří, ve svém věku už nepomýšlí, dokonce jí zamilovaní sedmdesátníci připadnou směšní. Přitom sama již 28 let neměla muže, přestože měla po krachu manželství v 35 letech ještě několik povrchních známostí. "Ano, tak nějak to je. Neměla jsem s tím nikdy žádný závratný problém. Od 40 let jsem nikoho neměla. Možná to bylo dobře, zocelilo mě to, jak se říká," odhalila své soukromí herečka.
A jakého muže by si vlastně jako ideálního partnera představovala, jaký by musel být? "Hodně zábavný, nebo hodně bohatý, aby mi dal peníze a já mohla odjet třeba na měsíc na Island," říká se smíchem, ale zároveň dál přemýšlí nahlas: "No jo, ale Bůh ví, co by za to chtěl. Kdepak! To si na to radši vydělám."



Přečtěte si
mekanik
30. 12. 2014 • 11:59

zmord ty jsi blbej jak půlnoční kovboj

beladona
30. 12. 2014 • 09:49

suveren Nechápu, co je na tom sobeckého, když žena nechce dítě a ví proč.Zajímavý je, že někteří muži prostě ženským dítě udělat nechtějí a to je OK? Když jako mladá řekne, že děti nechce, neznamená to, že v 34 po dítěti nesmí zatoužit!Kdyby ho nechtěla, jde na potrat. Navážej se do chlapů, kteří nechají ženský na to všechno samotné, kór s postiženým dítětem . V minulém režimu brali herci fakt málo, a to i za seriály, takže důchod má žalostný a chce syna zabezpečit po své smrti.A to bude sakra drahý.Živí a pečuje o něho jak jen může už teď.Fakt je, že by tolik skuhrat ale nemusela. Jenom tady na někoho neposílej Boží mlýny, aby nemlely jednou u tebe

mord
30. 12. 2014 • 02:08

Tu pokoru bys měla mít hlavně ty. A méně závisti. Nebudeš pak muset přepočítávat ostatním výdělky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.