Hrdličky Mareš a Faltýnová? Vůbec! Zuřivá hádka a dusno v letadle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrdličky Mareš a Faltýnová? Vůbec! Zuřivá hádka a dusno v letadle!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pokud se vám stýskalo po skandálcích temperamentního párečku Mareš+Faltýnová, můžeme vás potěšit. Dvojice se spolu opět dala dohromady a kromě návštěv divokých večírků se umí stále hezky poštěkat. No nejsou k sežrání?

Celá anabáze se měla odehrát během uplynulého víkendu. Leoš Mareš (38)a Petra Faltýnová (36) si nejdříve v pátek vyrazili do baru s Andreou Verešovou (34) a jejím mužem Danielem Volopichem (48). Šampaňské teklo proudem, Petra se na parketu o Leoše smyslně otírala a všichni se bavili tak, že kolem třetí v noci se společnost přesunula do dalšího podniku, kde podle časopisu Sedmička setrvala do ranního kuropění. To byla však jen předehra k tomu, co mělo následovat v sobotu!


Řev kvůli zpožděnému letadlu
Ještě s kocovinou se milenci vydali na letiště, aby spolu odletěli na romantický víkend do Amsterodamu. A tím pohoda skončila. Hned na letišti v Ruzyni se ukázalo, že zvolený nízkonákladový let má tři hodiny zpoždění. Podle jednoho z cestujících se Marešovi nelíbilo ani čekání, ani fakt, že poletí "dobytčákem", tedy nižší třídou, která má do luxusu daleko. "Na Leošovi bylo vidět, že je strašně moc naštvaný. Už na letišti v Praze neustále nadával na leteckou společnost. V letadle přímo zuřil. To paní Faltýnová to brala s nadhledem a smála se tomu," tvrdí zdroj Sedmičky.
Klasika: Hádka na veřejnosti!
Mareš měl údajně šílet i proto, že v letadle neměla dvojice místa vedle sebe a byli dokonce odděleni uličkou! No co byste tomu řekli? Začátek víkendu tedy nebyl příliš romantický, ať už to bylo kvůli kocovině nebo následující prudké hádce po přistání letadla. "Podle toho, co jsem pochytil, letenky kupovala Petra Faltýnová a Mareš jí to vyčítal. Strašně moc se pohádali a pak mi zmizeli z dohledu," řekl svědek scény.

Přečtěte si
mirkazam
26. 10. 2014 • 07:54

dandova....

prdyvrdy
23. 10. 2014 • 16:39

to z nich museli ti cestující mít radost

dandova
23. 10. 2014 • 13:10

No a co, lůza exhibuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.