Mareš si našel mladší kopii Faltýnové: Je to jedna z finalistek miss! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Mareš si našel mladší kopii Faltýnové: Je to jedna z finalistek miss!

Andrea Kalousová - nová přítelkyně, nebo chvilková záplata za Faltýnovou.
Andrea Kalousová - nová přítelkyně, nebo chvilková záplata za Faltýnovou. (Foto Aha - Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, herminapress.cz )

Leoš Mareš nelení a ani příliš nemění svůj vkus. Podle magazínu Rytmus života strávil noc v luxusním hotelu s Andreou Kalousovou (18), jednou z finalistek miss. Ta vypadá jako mladší kopie divošky Petry Faltýnové.

Podle informací z hotelu přišli oba zvlášť. Nejdříve dorazila studentka z Jablonného nad Orlicí a poté Mareš s obří brašnou. Moderátor zřejmě pokoj předem zarezervoval a poté zaplatil. Ráno pak opět odcházeli každý zvlášť. A na výběru hotelu si dal Mareš záležet – nejlevnější noc tam stojí 3000 korun!

Pro Andreu to bude před soutěžním kláním miss určitě dobrá »reklama« a má štěstí, že moderátor, který je čerstvě po rozchodu, má štěstí, že nemá se soutěží nic společného. "Do soukromí moderátorů ani finalistek nám nic není a Leoš Mareš není porotcem," řekla Blesku PR manažerka soutěže Pavla Frejl.



Přečtěte si
mord
26. 2. 2015 • 15:55

A ty jsi oxallis husicka stara, ktera se nedostane nikdy nikam ja vím, ta závist potrápí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.