Prima nasazuje »Hrušku v sukni«: Jak bude vařit pracující trojnásobná matka Karolína? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Prima nasazuje »Hrušku v sukni«: Jak bude vařit pracující trojnásobná matka Karolína?

Karolína Kamberská
Karolína Kamberská (TV Prima)

Levně, rychle a jednoduše. Právě takové je podle všeho nejoblíbenější vaření. Důkazem budiž i úspěch »nováckého« experimentátora Ládi Hrušky. Tomu ale brzy přibude konkurent, respektive konkurentka, na Primě. Ta jde totiž do boje s pracující mámou tří dětí, která kromě jiného opráší i zapomenuté recepty. Na rodíl od Hrušky má však vařit také zdravě a kvalitně.

Ráno se postarat o tři děti, pak rychle do práce, rychle z práce, postarat se o znovu děti, uvařit něco dobrého, poklidit, zkontrolovat úkoly, věnovat se alespoň chvilku partnerovi a pak k smrti unavená padnout do postele. Takový scénář dokonale znají tisíce českých žen. Jedna z nich, Karolína Kamberská, sběratelka zapomenutých receptů, kritička restaurací a novinářka, teď bude k tomu všemu ještě vařit před kamerou.

Karolína není ani profesionální kuchařkou, ani celebritou. Ale mistrně ovládá jednoduché, leč kvalitní domácí vaření. Její snahou je vařit pro své blízké co nejlépe, zdravě, inspirativně a tak aby jim vždy chutnalo, zároveň je omezena reálnými situacemi běžného života – aktuálním nedostatkem peněz, různými požadavky členů rodiny, aktuální sezónou surovin, nedostatkem času, chutí udělat si malou oslavu, pozvat návštěvu, zajímavou inspirací, vzpomínkou…

Karolínina, ale možná i vaše kniha receptů

Důležitým prvkem pořadu, který startuje na Primě 27. září, je Karolínina kniha receptů. Do té neustále vpisuje nové recepty, doplňuje a opravuje recepty stávající, vystřihuje, fotí, opisuje a sbírá zajímavé recepty ze všech možných zdrojů, zkouší nové suroviny a postupy, učí se od zkušenějších, nechává se inspirovat… Ostatně, řada českých žen takovou svou knihu receptů přece doma má. Dědí se z matky na dceru, stávají se rodinným klenotem a zároveň krásnou vzpomínkou. Také Karolína plánuje, že jednou svou knihu předá své dceři. Už brzy nás ale do ní nechá také nahlédnout… Najdete v ní třeba jídla pro puberťáky nebo recepty pro chvíle, kdy je v rodinné kase opravdu jen na dně…



Přečtěte si
ararat
7. 9. 2014 • 08:08

a proč ty tady pořád křičíš,taky tě nemusím slyšet a vidět,tak to už vůbec ne...to by se z tebe člověk pob

alex321
6. 9. 2014 • 10:59

alex321
6. 9. 2014 • 10:59

Moje řeč.

alex321
6. 9. 2014 • 10:59

To soutěžení komerčních stanic je už trapné. Jedna něco nasadí a druhá se opičí jak malý parchant. Trapné jsou i ty opřady o vaření, nic jiného nedávají, tyhle dvě sračkoidní televize. Každý si umí najít svůj recept na netu - zadáš a máš stovky, tisíce odkazů, stačí si vybrat nebo přizpůsobit svým chutím, nač kopírovat ostatní? Ještě že nejsem na bedně závislý, u nás fakt běží jen ZOOM a někdy ČT, protože na Novu a Primu se nedá už vůbec dívat, ale vůbec.

tyrkys
6. 9. 2014 • 09:57

Proboha, zas další pořad o vaření? Já už se na to ani nedívám...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.